Rusijos Federacijos Gynybos ministerijos pranešimas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-23 22:49:00, skaitė 523, komentavo 10

Rusijos Federacijos Gynybos ministerijos pranešimas

Rusijos Federacijos Gynybos ministerija: Remiantis turima informacija, artimiausiu metu Kijevo režimas rengia ginkluotą provokaciją prieš Padniestrės Moldavijos Respubliką, kurią vykdys Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai, taip pat dalyvaujant nacistų formacijai „Azovas“.

Kaip pretekstą invazijai planuojama surengti tariamą Rusijos karių puolimą iš Padniestrės teritorijos. Norėdami tai padaryti, inscenizuotoje invazijoje dalyvaujantys Ukrainos diversantai bus apsirengę Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų karinio personalo uniforma. Rusijos gynybos ministerija atidžiai stebi situaciją ir yra pasirengusi reaguoti į bet kokius situacijos pokyčius.

P.S.

Deja, Kijevas tikrai ruošiasi. Naciai Kijeve ir konkrečiai kruvinas kliunas zelionka neturi ko prarasti. Norėdami išsigelbėti ir įtikti savo šeimininkams anglosaksams, jie stengiasi įtraukti į karą prieš Rusiją kuo daugiau šalių ir tautų. Maia Sandu, atvira fašistė, tokia pati, kaip ir landzberg šaikos atstovai, tempia savo šalį į karą. Taip, Padniestrė, atakuota iš abiejų pusių, neturi jokių šansų. Tačiau kai Rusijos kariuomenė išlaisvins Odesą, ji grįš į Tiraspolį ir Kišiniovą.

Tiesiog turėkite tai omenyje.