Kodėl Putinas padarė klaidą nenužudęs Zelenskio

Autorius: Rokiškis Rabinovičius Šaltinis: https://www.facebook.com/group... 2023-02-22 02:12:00, skaitė 639, komentavo 12

Kodėl Putinas padarė klaidą nenužudęs Zelenskio

Putinas neoficialiai pažadėjo nežudyti Zelenskio. Žydo nužudymas pasiųstų žinutę žydų infiltratoriams, kad jų invazija į Rytų Europą nebus toleruojama ir tai pozityviai atsilieptų visos Rytų Europos saugumui.

Žydų propagandonai toliau tvirtina pozicijas lietuvių žiniasklaidoje.

Palestiniečių skerdikas Arkadij Vinokur LRT pradėjo publikuotis su nekaltais naratyvais apie ukrainiečius ar dar kokį tai biesą. Bet jau šią savaitę išspaudė strapsnį, kad vaikų tvirkinimas su žalinga LGBT propaganda turėtų būti legalizuotas.

Fania Kuklianska, žydų reketyrė, su žydais iš JAV kongreso prievartaujanti iš lietuvių pinigus, prieš porą savaičių suvaidino įsižeidusią, kai apsitriedė dėl Raiseinių politiko juokelio apie žydų kapinyną. Šią savaitę Fania įsižeidė, kad per Užgavėnes vaikai gasdinami bjauriomis žydų ir čigonų kaukėmis. Pasiūlė keisti tradicijas ir nerodyti pirštu į bjaurius juodus čigonus ir žydus. Fania visada gali susirinkti savo manatkes ir kartu su tais Pakistano čigonais parodyti geros valios gestą išpizdindama į tolerantiškąjį Izraelį. Be abejo, ji to nedarys, nes kur dar šitame pasaulyje suras dibilų, kurie taip lengvai jai mokėtų milijonus eurų.

Skerdikas Daniel Lupshitz įprastai leidžia laiką spausdamas rankas įtakingiausiems Lietuvos žmonėms, o laisvalaikiu žudo palestiniečius Palestinoje. Straipsnių rašymas bukoms lietuvių masėms jam yra naujas užsiėmimas, todėl jis pradėjo nuo neutralaus straipsnio apie tai kaip Vilniui reikalingas metro, kad jame būtų galima paslėpti 1 000 000 lietuvių nuo rusų bombų. Taip, milijonas Vilniuje. Kaip statyti metro, žinoma, patarinėtų Tel Avivo statybininkai. Ne už dyką. Kaip ir tie žydų radarai perkami Ukrainai.

Nei vienas iš trijų nepasakė nė žodžio apie šiuo momentu žudomus palestiniečius ir jų griaunamus namus.

Turbūt matėte nuotraukas Lupshitzo FB su žymiais Lietuvos žmonėmis, prezidentais ir prezidentėmis, karo vadais. Algis Ramanauskas netgi užsidėjo rėmelį "I stand with Israel". Pasirodo, tai nėra šiaip sau rėmelis. Sionistų organizacija StandWithUs užsiima sionistinio naratyvo platinimu visame pasaulyje. Tai ne tik straipsnių rašymas vietinėje spaudoje. Tai taip pat ir fotografavimasis su vietiniais influenseriais. Organizacijos atstovas per interviu Israel24TV sakė, kad per metus atliekama virš 700 fotografijų su įtakotukais.

Kaip sakė patriarchas, dezinformacijos tikslas yra pavergti tavo protą, paversti tave kvailiu,  tikinčiu, svarstančiu mėšlą.

Putinas turėjo daryti kaip княгиня Ольга - Kijeve ikanderais iškasti didžiulę duobę ir joje pakasti Zelenskį su visa stavke.