Šuo Zelenskis

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://t.me/medvedev_telegram... 2023-02-08 01:40:00, skaitė 715, komentavo 7

Šuo Zelenskis

Ne itin sveiki žmonės linkę savo fobijas ir problemas priskirti kitiems. Tai tam tikra psichologinė projekcija, kai baimė suvokiama kaip sukurta iš išorės, būdinga kam nors kitam. Štai, tarkime, akivaizdus dalykas: juokinga operetės figūra žaliais, riebiais marškinėliais yra 1000 proc. priklausoma nuo NATO ginklų ir Vakarų pinigų. Be jų nei Ukraina, nei jis ir jo grupuotė neišgyvens nė dienos. Ši būtybė jau net ne klounas, o tiesiog cirko šuo, prie dresuotojo kojų prigludęs pudelis, kuris žvengia į jo plojančias rankas. Visi tai supranta. Tačiau būtybė svarbiu ir skardžiu tonu ištaria: "Aš neturiu apie ką ir su kuo kalbėti ir apskritai nesuprantu, kas Rusijoje priima sprendimus. Ir čia matote, kas, žaviuosi: tik aš esu galingas mūšyje užgrūdintas vadas, didis valstybininkas, šalies (rūmų) vadovas 404, beveik hetmanas, pasaulinio, galima sakyti, visuotinio masto figūra.

Akivaizdu, kad tai tikra psichologinė problema, kuri netrukus gali tapti ir psichiatrine problema. Tačiau išoriškai bereikšmiai žaliai apsirengusio paciento teiginiai taip pat turi konkretų tikslą. Jais pateisinamos naujos išmokos. "Nagi, jau apsispręsk. Aš vis dar esu gyvas ir kontroliuoju visus aplink mane. Duokite man daugiau ginklų ir tešlos, ir dar daugiau, nes mūsų priešas nesuprantamas, gudrus ir pavojingas. Bet aš nepasiduosiu priešui, esu labai, labai stiprus, jokių derybų, jokių kontaktų. Ir apskritai. Priešas manęs jau beveik bijo." Ir tokia mantra kiekvieną baltą dieną. Ir kiekvieną naktį ligoninėje. Tikėtina, kad haliucinuojantis padaras žaliais marškinėliais jau tiki savo paranojiškais prasimanymais.

Juo labiau kad delyrą visais įmanomais būdais palaiko Vakarų šalių gydytojai, kurie reguliariai lanko pacientą bendruomenėje. Palatoje esančiam pacientui jie taip pat duoda pinigines, ginklų ir žodines injekcijas, kad paskatintų jo kliedesius. Kodėl? Juk legendinis briedis per amžius buvo šlovinamas dėl savo nepaprastos stiprybės ir beviltiškos drąsos pirmiausia dėl jame kunkuliuojančių hormonų, gatvės žvilgsnių ir dramblio kantrybės...