Nevzorovas už akių gavo 8 metus kalėjimo

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-01 23:19:00, skaitė 425, komentavo 4

Nevzorovas už akių gavo 8 metus kalėjimo

Vakaroidų įtakos agentas Nevzorovas už netikrų naujienų apie Rusijos kariuomenę skleidimą, gavo 8 metus kalėjimo už akių. Prokuratūra prašė 9 metus. Rusijoje dabar vargu ar jį pamatysime. Mirs tremtyje.

Nevzorovas, beje, gerai uždirbo Rusijoje. Prigožinas jau pasiūlė konfiskuoti Nevzorovo verslą Sankt Peterburge, kuris jam atnešdavo 700 milijonų rublių (9,154,206.16 Euro) per metus (!)

„Kiek suprantu, prasidėjus specialiajai operacijai, Aleksandras Glebovičius, kaip absoliučiai neprincipingas ir tik pinigus mylintis žmogus, pabėgo iš Rusijos už gerą finansinį pasiūlymą ir pradėjo visur lieti savo nekrofilinius opusus. Savo stiliumi taip, kaip jam patinka. Ir iš tiesų, tai patinka daugeliui nekrofilų, zoofilų ir kitų „filu“ gerbėjų. Manau, turėtume pateikti jam verslo pasiūlymą.

Tai gali skambėti taip: „Brangus Aleksandrai Glebovičiau, jums buvo skirti 8 metai, bet tai jums neskausminga, nes jūs ne Rusijoje. Skaudu prarasti verslą. Ir aš reikalauju prieš Beglovą Aleksandrą Dmitrijevičių, kad šis verslas būtų atimtas iš jūsų, būtent iš „Metronom“ reklamos įmonės (reklama metro), kuri visada atnešė jums geras pajamas. Per metus apie 700 mln. Aišku, kad jau gailėjotės, kad geidėte pinigų iš užsienio, nes rusiško verslo netektis skaudžiau.

Man atrodo, kad jei artimiausiu metu Beglovas nenutrauks jūsų verslo, kuris per 10 metų atnešė apie 7 milijardus rublių, tada geriau grįžti į Rusiją ir gauti tuos 8 metus. Eikite į griežto režimo koloniją, sėdėkite ramiai. Ir po to, užsiregistravę savanoriu į SKO, su ginklu rankose, eikite į Bakhmutą. Jokių minusų nėra.

Žinoma, yra galimybė mirti, bet šioje situacijoje amžinai būsite šalia kaukolių ir kitų atributų, apie kuriuos mėgstate kalbėti. Ir iki galo parodykite savo nekrofilinius gabumus. Todėl tai taip pat yra pliusas. Kokia nauda. Savo akimis pamatysite situaciją iš vidaus, pateksite į mirties atmosferą, po to galėsite pradėti rašyti memuarus, bus kažkas. Netgi investuočiau į tavo pasirodymą. Įsivaizduokite, jūs mirštate priekyje, ir prasideda laida „Su tavimi kalba miręs Nevzorovas. Jis visada žinojo, apie ką kalba“. Aleksandras Glebovičius, laukiame jūsų!"

© Prigožinas