Billas Gatesas pardavė "BioNTech" akcijas - po to jis paskelbė, kad "Covid" vakcinos yra neveiksmingos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-02-01 01:26:00, skaitė 426, komentavo 0

Billas Gatesas pardavė

Milijardierius Billas Gatesas 2019 m. investavo į bendrovę "BioNTech", kuri kartu su "Pfizer" sukūrė eksperimentinę genų injekciją prieš Covid-19. Dabar jis pardavė dalį akcijų. Tačiau tikriausiai tik todėl, kad vėliau paskelbė, jog ši mRNA vakcina iš esmės neveiksminga.

https://www.youtube.com/watch?v=038__DssSv0&t=3270s

Tiesą sakant, tai galima pavadinti "prekyba viešai neatskleista informacija". Nes Billo Gateso pareiškimai apie eksperimentines "Covid" vakcinas yra svarbūs dėl jo pastarųjų kelerių metų nuolatinės propagandos. Kai neseniai Lowy institute Australijoje jis kalbėjo apie "problemas", susijusias su šiuo metu platinamomis eksperimentinėmis "Covid" vakcinomis, buvo aišku: tai turės įtakos "Pfizer/BioNTech" ir "Moderna". Apskritojo stalo diskusijoje "Pasirengimas pasauliniams iššūkiams: Pokalbyje su Billu Gatesu" vakcinų fanatikas prisipažino:

"Taip pat turime išspręsti tris [COVID-19] vakcinų problemas. Dabartinės vakcinos neužkerta kelio infekcijai. Jie nėra plataus veikimo spektro, todėl prarandama apsauga atsiradus naujiems variantams, be to, jų veikimo trukmė labai trumpa, ypač svarbiems žmonėms, t. y. vyresnio amžiaus žmonėms."

Taigi, daugiau nei dvejus metus nuolat raginęs vyriausybes pradėti plataus masto vakcinacijos nuo Covid-19 kampanijas (ir taip gerai pasipildęs savo kišenes, nes įsigijo Pfizer ir BioNTech akcijų), dabar jis sako būtent tai, dėl ko kritikai skundžiasi jau seniai: šios eksperimentinės vakcinos neapsaugo nuo infekcijų ir yra faktiškai neveiksmingos. Tačiau tai, kad Gatesas nepaminėjo visų siaubingų šalutinių poveikių, nestebina.

Tačiau dabar pasirodė pranešimų, kad Gatesas neseniai atsisakė nemažos dalies savo investicijų į mRNA technologijų lyderius. Vadovaudamasis šūkiu: iš pradžių investuok, tada viską išpūsk ir pasipelnyk, o tada vėl parduok akcijas su dideliu pelnu, kol jo paties pareiškimai nesukėlė spaudimo akcijų kainai. "BioNTech" atveju tai buvo 55 mln. dolerių investicija, kuri vėliau išaugo dešimt kartų. Pusės milijardo dolerių pelnas (buhalterinė vertė) per mažiau nei ketverius metus.

Tačiau "Microsoft" įkūrėjas ir toliau pasisako už plataus masto skiepijimo nuo įvairių ligų programas. Jis taip pat paragino glaudžiau bendradarbiauti visame pasaulyje ir pateikė Kovid 19 pandemijos pavyzdį, kaip pagerinti vyriausybių reagavimą į tokius įvykius. Ir, žinoma, jis gyrė griežtus draudimus "apačioje", net jei, žvelgiant atgal, jie iš tikrųjų buvo nenaudingi ir veikiau žalingi.

Šaltinis