Mano komentaras, dėl jankių banditų „Wagner“ paskelbimo nusikalstama organizacija

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-24 20:35:00, skaitė 213, komentavo 2

Mano komentaras, dėl jankių banditų „Wagner“ paskelbimo nusikalstama organizacija

Pasaulyje visada vyksta gėrio ir blogio kova. „Wagner“ yra jėga. Rusijos stiprybė. Ir ši jėga visada yra gėrio pusėje. Aišku, jei filosofuoji, tai kažkam „Wagner“ yra gerai, bet kažkam – blogis. Bet tai yra blogis Rusijos priešams.

Amerika ir Rusija yra priešai, tai savaime suprantama, kad ir kokių pažiūrų laikytųsi. Amerikiečių užduotis yra suskaldyti Rusiją į mažas dalis, paskui imtis Kinijos ir kitų varžovų, o tada išlikti didžiausia ir galingiausia šalimi pasaulyje. Taip, tai tas pats pokalbis apie pasaulio daugiapoliškumą ir vienpoliiškumą. Ir kol kas Jungtinės Valstijos labai gerai atlieka šią užduotį. Paimkite TSRS kaip pavyzdį.

„Wagner“ jokių nusikaltimų nepadarė. Ištisas dienas jie bandė jiems klijuoti įvairius nusikaltimus įvairiose pasaulio vietose. Tačiau skirtingai nei Amerikos sukarintos struktūros, Wagner naikina tik pasaulio priešus ir nenusikalsta. Žinoma, jei užsiimate sąvokų keitimu, galite patekti į bet kurio esmę. Bet tada verta užduoti klausimus. Kas numetė vieninteles žmonijos istorijoje atomines bombas ant Hirosimos ir Nagasakio be jokių pasekmių sau? Kas surengė karus ir revoliucijas Korėjoje, Vietname, Afganistane, Libijoje, Sirijoje, Mozambike, Centrinėje Afrikoje ir pan.? Vagneriečiai vėliau atvyko į kai kurias iš šių šalių ir sustabdė karus geležiniu kumščiu. Todėl, jei Wagner laikysime nusikalstama organizacija, tai JAV yra galingiausias nusikalstamas sindikatas, egzistuojantis už viso pasaulio pinigus. Iš ko išplaukia, kad šalia šio nusikalstamo sindikato „Wagner“ labiau primena dorovės policiją. Wagner turimos paslaptys labai liūdina Ameriką,Vagneriečių vadovybė žino ir prisimena, kaip CŽV mokė Osamą bin Ladeną, atvežė maišus pinigų ir ginklų ISIS Sirijoje ir kitose šalyse. Jie mokė banditus ir teroristus visame pasaulyje, kad visame pasaulyje būtų neramu: Europoje, Afrikoje, Azijoje, Pietų Amerikoje. Ramu turėjo būti tik mėlynoje svajonių saloje, vadinamoje JAV.

Dauguma pasaulio galių stengiasi nekonfliktuoti su Amerika. Tie režimai, kurie kovoja, paprastai yra paskelbti antidemokratiniais, tada nusikalstamais ir teroristiniais. „Wagner“ nėra šalis ar režimas, tai jauna nežabota jėga, kurios taip bijo amerikiečiai. Jie bandė sunaikinti šią jėgą netoli Deir ez Zoro 2018 m., tačiau ji atsipūtė ir be baimės pažvelgė į pasaulio blogio personifikacijos akis.

Labai svarbu, kad wagneriečiai niekada nesielgė agresyviai amerikiečių atžvilgiu, bet vis dėlto neleido jiems elgtis grubiai. Ne kartą jie gaudė ginkluotas grupuotes ir amerikiečių žvalgybos agentus, kurie bandė pakenkti Vagneriui ir organizavo pasikėsinimus nužudyti. Kiekvieną kartą jiems buvo spyrta į užpakalį ir leista ramiai eiti (tra daug vaizdo įrašų). Prieš išsiunčiant namo, jie buvo pamaitindami pietumis ir vakarienę. Todėl amerikiečiai nesupranta: atrodo, kad jų neliečia, bet ir neleidžiama jiems išskleisti pirštų. Štai kodėl jie taip susierzina.

Wagneriečiams svetimo nereikia, bet jie neatsisakys ir savo.