Varškės sūrelių kovos: A. Armonaitė prieš Ž. Savicką

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vars... 2023-01-24 01:17:00, skaitė 324, komentavo 6

Varškės sūrelių kovos: A. Armonaitė prieš Ž. Savicką

Socialiniuose tinkluose buvo pasklidusi informacija, kad neva „UAB Uriga” gaminamuose sūreliuose yra priedų iš vabzdžių. Pasirodo, kad „Urigos” varškės sūreliuose nėra priedų iš vabzdžių, apie kuriuos buvo paskelbusi „Maximos” internetinė parduotuvė „Barbora”, o nuo jos nusikopijavo „E-Gulbelė”.

Po paskelbtų naujienų apie svirplių miltus, žmonės pasidarė atidesni ir pradėjo skaityti maisto prekių sudėtį, todėl ši informacija ir pasklido. Visgi, tai tebuvo pačių prekybininkų aplaidumas, o tai, kad žmonės pasidarė pastabesni, rodo, kad ateityje juos apgauti bus vis sunkiau ir sunkiau.

Į šią „sūrelių kampaniją” pasijungė ir politikai. Laisvės partijos atstovė Aušrinė Armonaitė, eidama ekonomikos ir inovacijų ministrės pareigas, internete viešai pradėjo ginti ir reklamuoti „Urigos” varškės sūrelius.

Matau pikti žmonės puola geriausius sūrelius pasaulyje. Nepasiduokime dezinformacijai ir galvokime savo galva. Kaip valgiau juos nuo kokių 1997 m., taip ir valgysiu ❤

Aušrinės, kaip politikės, pozicija yra mažų mažiausiai keista. Tokio aukšto lygio politikams nedera reklamuoti sūrelių, o „sūrelių puolimu” ji kaltina ne prekybininkus, kurie apsižioplino internetinėse parduotuvėse rašydami sudėtį, bet pačius žmones, neva jie patys tai išsigalvojo. Apie tai, kad pati Maxima klaidino žmones, Armonaitė net neužsimena ir neapgailestauja dėl internetinių parduotuvių aplaidumo.

Į „sūrelių kovą” stojo ir stipriausiu Lietuvos žmogumi tituluojamas Žydrūnas Savickas. Šis vienu „smūgiu” paguldė Aušrinę su jos skleidžiama propaganda ir paneigė „Urigos” sūrelių „gerumą”.

Kontreklama
„Tvarios” partijos pirmininkė reklamuoja sūrelius kurių padorioje ir savo gyventojų sveikata besirūpinančioje šalyje neleistų pardavinėti. „Tvarios” apie 15min miestus-konclagerius kalbančios ir siaurinančios gatves partijos vadovė reklamuoja sūrelius, kurių glaiste vietoj sviesto naudojamas PALMIŲ ALIEJUS !!! Dėl palmių aliejaus plantacijų yra masiškai KERTAMI MIŠKAI !!! Kokie dvigubi ekologijos ir „tvarumo” standartai !!! Kas skanu dar nėra sveika. Sveikiausia sūrelius pasidaryti namuose. O kas labai tingite tai skaitykite produktų sudėtis. Aš radau vienintelius sūrelius Lietuvoje be palmių aliejaus ar kito brudo. Deja jie ne lietuviški. Deja mūsų verslininkams svarbiau sutaupyti kelis centus, nei gaminti sveikesnius sūrelius.
P.S. visuose sūreliuose yra daug cukraus , tai jie iš principo nėra sveiki. Gaminkite namuose su stevia iš varškės, sviesto ir kakavos. Receptų ir formelių rasite internete.

Kaip manote Jūs, mieli skaitytojai, ar dera tokio rango politikams kaip Aušrinė Armonaitė užsiiminėti sūrelių reklamavimu?

BV inf.