Viktoras Jašinskas: Demagogija ir dvigubi standartai

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2023-01-18 23:41:00, skaitė 266, komentavo 3

Viktoras Jašinskas: Demagogija ir dvigubi standartai

Prisipažinsiu kad mano sarkazmas yra kandus ir kad aš nesu susipykęs su juodu humoru. Švelnesnės sielos žmonėms jis gali pasirodyti vulgarokas ir per žiaurus. Bet. Mes esame kare. Kare prieš nevykelius, savimi patenkintus sociopatus ir tikrąja to žodžio prasme psichopatus.

Kai kas mano, kad negalima negražiai atsiliepti apie nesveiką klimato aktivistę, anapilin išėjusius nuomonių formuotojus ir jų psichologinių sutrikimų turinčius draugelius ar "demokratiniuose" rinkimuose išrinktus "lyderius". O aš manau, kad ne tik galima, bet ir reikia. Čia jokių "negražiai" negali būti.

Jie tyčiojasi iš mūsų kasdien, griauna mūsų visų gyvenimus ir mūsų vaikų ateitį. Jie yra nusikaltelių grupuotės prieš žmoniškumą bendrininkai. Senaties termino jų nusikaltimams neturi būti, net po mirties.

Jie slepia ir naikina tikrąją mūsų istoriją, naudoja biudžetą ir ES paramą kaip personalinį bankomatą, griauna medicinos ir švietimo sistemas, bruka svetimą kultūrą ir meną. Pakalikai be skrupulų vykdo Vašingtono, Londono ir Briuselio nurodymus, kurie yra žalingi mūsų valstybei ir nacionaliniam saugumui. Sorošinė žiniasklaida atvirai meluoja ir dangsto jų nusikalstamą veiklą.

Strateginės valstybinės įmonės prichvatizuojamos, o jų valdymas perduodamas mega korporacijų ir investicinių fondų klapčiukams. Naikinamas smulkus ir vidutinis verslas, bankai ir draudimo kompanijos yra užsienio kapitalo, visi pelnai palieka Lietuvą per gudriai sukonstruotus ofšorus.

Taip kad šie parazitai nusipelno ne tik paniekos, bet ir kriminalinės atsakomybės už valstybės išdavystę ir jos naikinimą. Jiems nieko nėra švento, jie tik vaizduoja kad yra vienvaldžiai patriotai.

Užteks tylėti ir taikstytis! Užteks klausyti jų demagogijos! Jokių dvigubų standartų! Užteks atsukinėti antrą žandą! Jie turi gauti pagal nuopelnus! Kryželiai, maldos ir vėlevėlės čia nepadės...

#AKISUŽAKĮ

325480404_1638644279900415_1897261073997540687_n.jpg