$#mažučiai norėjo paragauti moterų, o jiems neleido. Eilinė diena pabėgėlių centre Vengrijoje

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: http://www.harmonio.net/norejo... 2016-01-17 21:15:27, skaitė 4182, komentavo 0

$#mažučiai norėjo paragauti moterų, o jiems neleido. Eilinė diena pabėgėlių centre Vengrijoje

LDiena: iš serijos $#mažučiai are velkome, norėjo vargšai likimo nuskiaustieji nabagėliai patvarkyti pabėgelių centro darbuotojas, bet deja jie nežinojo kad būti tvarkomom "pabėgelių" neieina į jų darbo pareigas, tikriausiai juos tėvyneje kaškas nevisai teisingai informavo.

Vakarykštis (2015 01 15) nutikimas Vengrijos Kiškunchalaš’o pabėgėlių centre, netoli sienos su Serbija.

Vaizde matome, kaip apsaugininkai, pastebėję, kaip pabėgėliai priekabiauja prie moteriškos lyties darbuotojų (su šviečiančiomis liepmenėmis) puolė pastarosioms į pagalbą. Jiems į pagalbą atskubėjo nemažai bendradarbių iš įvairių pagalbinių patalpų.

Trys tvarkos pažeidėjai buvo sulaikyti. Tačiau tai sukėlė didelį nepasitenkinimą jų kolegų tarpe.

Labai greit aikštelėje susirinko dešimtys agresyvių pabėgėlių, kurie smurtu pabandė atmušti sulaikytuosius. Nors jiems nepavyko, tačiau dar ilgai jie negalėjo nusiraminti.
————————————-
Labai patartina žiūrėti tiems, kas iki šiol dar nesuprato – kas per publika atsibraklino į Europą “mamos Merkel” kvietimu.

Jokių ypatingų žiaurumų vaizdelyje nėra, tačiau su kuo tenka susidurti Pabėgėlių centro darbuotojams savo kasdienybėje matosi puikiai.

Primenu, jog tai yra Vengrija, kurioje ši fauna laikoma uždaro tipo stovykloje.

Tuo tarpu Vokietijoje tokie veikėjai dažniausiai būna apgyvendinti tarp taikių piliečių – bendrabučiuose, sporto salėse ir kitose bendro naudojimo patalpose. esančiuose miestų ir miestelių viduryje.

Ir siautėja taip, kaip matome įraše, ne stovyklose, o tiesiog miestų gatvėse.

Vienžo, žiūrėkite, kol tolerantiškos internetų cenzūros dar neįvedė.