Paaiškėjo grupės „2 Donatai“ nario Donato Čižausko mirties priežastis

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/paai... 2023-01-04 02:01:00, skaitė 1248, komentavo 10

Paaiškėjo grupės „2 Donatai“ nario Donato Čižausko mirties priežastis

Pramogų ir šou industrijos pasaulis yra supuvęs ir apie tai yra labai mažai kalbama. O kas norės kalbėti apie tai, kur pats sėdi? Grupės „2 Donatai” narys Donatas Čižauskas pasikorė. Jis tiesiog nebegalėjo pakęsti veidmainystės, melo ir apgaulės, esančios šou pasaulyje. Visa tai yra slepiama po devyniais užraktais ir apie tai niekada neparašys joks delfis ar Lrytas, nes jie su tuo melo pasauliu yra išvien.

Donatas buvo nuo visko pavargęs, norėjo nutraukti atlikėjo karjerą ir netgi su šeima išvykti iš Lietuvos į užsienį. Jis nebegalėjo pakęsti viso šito melo. Pati pagrindinė mirties priežastis – jis buvo pavargęs nuo viso to supuvusio melo ir veidmainystės pasaulio ir tapo jo įkaitu. Jis nežinojo kaip iš jo išeiti. Prodiuseriai į priekį suplanuoja koncertus, užsako sales ir t.t…

Tavo gyvenimas būna suplanuotas metams į priekį. Tu negali iš to išeiti, to atsisakyti, nes arenų nuoma, salių nuoma, įgarsinimas, apšvietimas ir visa kita kainuoja milžiniškus pinigus. Tu negali tiesiog persigalvoti ir esi priverstas dainuoti per prievartą ir šypsotis ten susirinkusiems žmonėms. O jeigu tu persigalvosi, gresia didžiulės baudos ir karjeros sunaikinimas.

Daug kas pasakyta Donato dainoje „Tebūnie”, įsiklausykite…