Paaiškėjo E. Švenčionienės, D. Jasilionienės ir A. Serbul ryšiai su Valdu Rutkūnu

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/paai... 2023-01-03 02:01:00, skaitė 572, komentavo 9

Paaiškėjo E. Švenčionienės, D. Jasilionienės ir A. Serbul ryšiai su Valdu Rutkūnu

Pasirodo, kad Valdas Rutkūnas, kuris kadaise buvo kandidatas į Lietuvos krivius, save laikantis dvasiniu mokytoju bei šokių ir vakaronių organizatoriumi, iš tikrųjų yra tiesiog naudingas idiotas, atkartojantis landsberginį naratyvą. Šį landsberginį naratyvą jis skleidžia per liaudies šokių vakarones, kur žmonės, atėję į naktišokius, yra verčiami išklausyti Rutkūno kliedesius apie Putiną ir Rusiją.

Pasirodo, kad tai tėra aklai landsberginiu naratyvu tikintis žmogus, kuris nekenčia kitokią nuomonę turinčių žmonių. Šis žmogus tautiškumą, šokius ir tradicijas paverčia masalu, kuriuo pritraukęs žmones, atlieka propagandisto vaidmenį. Visi būkite atsargūs, jis tėra labai menko politinio suvokimo žmogelis, o galbūt ir sąmoningai tarnybų užduotį atliekantis asmuo, skirtas jaunimui „plauti” smegenis. Po Rutkūno suorganizuotos kiaulystės, kuomet Vaidas ir Eglė buvo išvaryti iš šokių, socialiniame tinkle Rutkūną aktyviai ginti pradėjo Erika Švenčionienė, Danutė Jasilionienė ir Ana Serbul.

Pagalvokite, kodėl. Kviečiame paskaityti ir paklausyti, ką Valdas Rutkūnas 2022 vasario 25 dieną kalbėjo apie karo rėmimą ir neapykantą rusų tautai. Prieš tai kviečiame pažiūrėti karo kurstytojo Vytauto Landsbergio raginimus kelti neramumus Ukrainoje.

Valdas Rutkūnas:

Ukrainiečiai šimtmečius rusinti, išdrįso kaip ir lietuviai savo ukrainiečių kalbą paskelbti valstybine. Panoro būti NATO nariais. Kaip ir lietuviai. Dėl to Putinas nusprendė juos užkariauti. Ukrainiečiai didvyriškai ginasi, gina visą Europą, nes jiems palūžus, Putinas norės „tvarką” padaryti ir kitur. Ir Lietuvoj. Vakarų elito valdantieji neturi didelio noro kištis. Negi mes lauksime ir nieko nedarysime?

Kai prieš tris dešimtmečius Serbija užpuolė Kroatiją, 4mln kroatų tauta per savaitę sumobilizavo 1mln savo tautos savanorių ir per kelias dienas serbus išvijo. Jei ukrainiečiai atitinkamai susirinktų 10mln, rusai patys išlakstytų. Deja dalis ukrainiečių renkasi bėgti. Per radiją pranešė, kad Lietuvos lengvosios atletikos federacija kviečia ukrainiečius prieglobsčiui treniruotis, numatė 60 tūkst. Išeina, kad ragina sportininkus nesivarginti ginti Tėvynės.

Gynėjams reikia ginklų, lėšų ir žmonių gynybai. Žinoma yra ir didvyrių- matėme kaip bobutė su šalmu ir liemene tempė automatą, o lietuviai ragina ilsėtis, renka tūkstančius ne gynybai. Pervedžiau 100 eur į Blue-yelov sąskaitą, Ohmanas supranta, kad reikia padėti gynėjams. Aišku negalvoju, kad čia jau atlikau savo pareigą, bet vis šis tas. Įrašiau rusiškai kreipimąsį į savo fb draugus rusus.

Kelkim savo ir ukrainiečių dvasią!