Sudeginsiu Tapinaitę, o lavoną išmesiu į Donbasso šachtą

Autorius: Jemelia Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2022-12-22 02:11:00, skaitė 706, komentavo 15

Sudeginsiu Tapinaitę, o lavoną išmesiu į Donbasso šachtą

Tai ne įžanga į BK bylą. Tai eilinė diena lietuviškojo jumoro pasaulyje.

Mūsų kumyras, LRT rodomas aktorius ir tiesiog geras galvijas Ramanauskas paskelbė  vidosiką su tuo nuo testosterono nepakankamumo kenčiančiu, galima sakyti, penisčiulpiu Benkunsku ir tarpuvartės žydomorozu Lupshitzu. Galvijas Ramanauskas neišturėjo ir dėka savo karšto spalvotojo kraujo iš Ukruinos, ištriedė žemiau esantį džiouką:

Jeigu aš dar kartą nuvažiavęs į "Circle K" išgirsiu tą reiklamą [gerulis], aš jus visus ten benzinu apipilsiu, aš jus sudeginsiu ir lavonus išvešiu į Sibirą.

Kartelė iškelta labai aukštai. Po to kai pasikorė tas į juodą žiurkę panašus Lietuvos komikas, Galvijas tapo vienvaldžiu Lietuvos jumoro scenos grandu. Prisijunkime ir mes ir kartu šveskime šitą lietuviškojo jumoro šventę su Galviju.

Pradėkime nuo Tapino:

Jeigu aš dar kartą pamatysiu Tapiną snukiaknygėje postinant kokį š apie Putiną, aš apipilsiu Tapinaitę benzinu, aš ją sudeginsiu, o lavoną išmesiu į Donbasso šachtą. Rasai išpešiosiu tuos nušiurusius plaukus nuo galvos ir sukišiu jai į užpakalį, nes jos užpakalis simpatiškesnis nei snukis. Cha cha cha, tas lietuviškasis jumoras turi šarmo.

Apie Valinską:

Jeigu aš dar kartą pamatysiu Vaflinską per LRT toje dibiliškoje laidoje, aš padegsiu tuos jo trobėsius prie karosų tvenkinio, jį su Valfinskiene įmesiu į tą tvenkinį kuris užvirs, jie su Vaflinskiene išvirs ir aš galėsiu atragauti jų sultingos lėtai virtos mėsytės. Šiandien dar nevakarieniavau, patys suprantate.

Apie seimą:

Jeigu aš dar kartą pamatysiu seimą svarstant kokį tai dibilišką įstatymą apie kokią tai viengubą santuoką arba šuvų rišimą prie būdos, aš atvairuosiu savo fūrą į tą geležinkelio tunelį su tandeminiu komuliatyviniu užtaisu, kuris pirmu sprogimu pramuš skylę į Seimo posėdžių salę, o po mikrosekundės inicijuotas antras sprogimas išmes fekalijų bombą, kuri aptaškys visiems seimo nariams feisus ir šie nuo tos smarvės apsivems, apsitries ir visa Neris dar labjau patvins fekalijomis.

Apie žydus:

Jeigu žydai pasiims tuos transeksualės jiems pažadėtus eurus, aš atvairuosiu savo fūrą su fekalijų loadu ir užpilsiu ta jų būstinę Pylimo gatvėje, o kol Kuklianskaja gelbėsis nuo nuskendimo fekalijose kaip žiurkė iš skestančio laivo, aš ramiai susirinksiu tuos euriukus ir gražiai gyvensiu sau ilgus metus.

Neturėkime vilčių dėl Ragelskio. Aparatas sugebėjo nužudyti Ūsą ir Kedį. Ragelskis ir Žemaitis ilgai neatlaikys.