Kruvinojo klouno Zelia likvidacija: galimas taktinis USA ėjimas

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-12-21 01:12:00, skaitė 842, komentavo 21

Kruvinojo klouno Zelia likvidacija: galimas taktinis USA ėjimas

Pastarosiomis savaitėmis, po ilgos pertraukos, vakaroidinė fake news vėl pradėjo maltį šūdą apie „kraujo ištroškusio Kremliaus“ ketinimus likviduoti globalios demokratijos viltį, stambiausią politinį veikėją ir didžiausią šių laikų karvedį, „naująjį Aleksandrą“ iš Guliai Pole, genijų, žinomą ne tik Krivoj Roge, bet ir artimiausiose apylinkėse, šeštąjį Okrainos prezidentą – Volodką Aleksandrovičių Zelią, profi-klouną.

Kažkas panašaus jau buvo nutikę ir anksčiau. Tačiau tada šūdo malimo bangą apie savo herojišką sprendimą likti Kijeve ir vadovauti kariniams veiksmams, nepaisant to, kad „milijonai FSB (KGB) agentų šmirinėjo aplink jo rezidenciją ir net prie jo kabineto tiesiog brovėsi“, pats Kruvinasis Klounas Zelia sukėlė.

Buvo kalbama apie tai, kad atseit Putinas norėjo užmušti demokratijos "šviesulį", tačiau nieko neišėjo. Tai yra, pavojus, lyg tai ir buvo, bet tam kartui praslinko. Net Borisas Džonsonas nepabijojo prasivaikščioti su Zelia po Kijevą, tuo parodydamas, kad grėsmė pagrindinio vakaroidų sąjungininko gyvybei buvo kupiruota.

Dabar gi vakaroidinė fake news pradėjo malti šūdą apie grėsmę klouno Zelios gyvybei. Jie „patvirtino“, kad V. Putinas jau vasarį labai norėjo užmušti Zelią, tačiau kažkodėl yra tvirtinama, kad įsakymas likviduoti „paskutinį vakaroidų skydą“ buvo duotas Ramzanui Kadyrovui.

Arba Zelia suklydo, kada pavasarį rėkė apie FSB agentus, arba, vakaroidinių prestitutų ir žurnašliuchų nuomone, Kadyrovas ir FSB yra vienas ir tas pats.

Beje, nieko per daug nenustebintu, jei jie taip ir manytų. Atsiradus socialiniams tinklams, kuriuose galima pasirinkti sau atsakymą į bet kokį klausimą pagal savo skonį, vakaroidų žinių apie Rusiją lygis nukrito katastrofiškai.

Apskritai vakaroidinė fake news nepatikslina, kas šiai dienai yra atsakingas už klauno Zelios pašalinimą (ar vis dar Kadyrovas, ar jau FSB, ar visi kartu?), tačiau pabrėžia, kad ryšium dėl išskirtinių karvedžio talentų, „95 kvartalo“ kuriame įsikūnijo Termopilo (praėjimas kuriame kovojo 300 spartiečių) herojaus – Spartos karaliaus Leonido dvasia, apie ką yra net vaizdiniai įrodymai, t.y. grojimas su birka fortepionu, Kremliuje buvo priimtas galutinis sprendimas eliminuoti Volodią Aleksandrovičių, kuris yra vienintelė kliūtis Maskvos kelyje į pasaulinį viešpatavimą.

Pačiam klaunui Zeliai, ne pro šalį nebūti visiškai atsipalaidavus. Aišku, kad Maskvai jis nei dykai nei už babkes nackui reikalingas. Jei užmuši šitą klouną, jis tuoj pat bus išaukštintas iki nacijos didvyrio, o į jo vietą bus paskirtas dar didesnis priedurnis.

Dar daugiau, Rusijai tas yra netgi gerai, kada pinigai, kurie yra skiriami Europos ir USA tam, kad palaikytų Okrainos gyvybę daržovės būsenoje, kada jau nieko nejauti ir nesupranti, bet dirbtinė širdis pumpuoja kraują, dirbtinė ventiliacija pumpuoja orą į plaučius ir pan., yra išvagiami ne vien Zalužno (ukro-vermachto vadas) generolų komandos, o dar ir absoliučiai nenaudingos gaujos, kuri apsistojo klouno Zelios ofise (ukro-prezidentūra).

Kadangi, tai kas Rusijai - gerai, tai pindosams  - mirtis, tai kaip tik USA turėtų būti suinteresuotos padidinti savo pagalbos Okrainai panaudojimo efektyvumą. Reikia sutikti, kad iš pirmo karto jau galima atspėti, kas šioje situacijoje pasirodo esantis  nereikalingas.

Baideno komandos nuo lovio nepastumsi – ji tą lovį ir papildo. Nustumti Zalužno komandą taip pat sudėtinga – Zelia, žinoma, didis strategas, bet kas nors juk realiai turi vadovauti armijai. Lieka louno Zelios komanda. Iš jos nėra jokios naudos - iš jos netgi šunų kinkinio rogėms traukti nepadarysi, vien tik išlaidos dėl jos, o pajamų jokių nėra.

Kažkaip jau taip sutapo, kad informacinės kampanijos apie klouno Zelios žūties nuo „Putino agentų“ rankų pavojų išvakarėse, USA buvo susirūpinusi sugriežtinta vakaroidų Okrainai skiriamų lėšų panaudojimo kontrole, o taip pat tikslingu karinės-techninės ir karinės pagalbos panaudojimu.

Sunku įtarti amerikonus tame, kad jie nežino, kas ir kiek šios pagalbos pavagia, jau vien todėl, kad bent jau pusė visos skirtos sumos yra pavagiama dar pačiose USA. Vadinasi, Fašingtono susirūpinimas dėl tikslingo pindosų pagalbos panaudojimo - viso labo tėra signalas apie būtinybę pašalinti iš schemos "lišną" grandį.

Kadangi, kaip jau yra matyti, kad nei amerikoniški politikai, nei ukro-generolai negali būti "lišnais", lieka tik klounas Zelia ir jo parankinių komanda: daugiau niekas kitas Okrainoje neturi priėjimo prie pinigų dalybų.

Regionus kontroliuoja Kijevo paskirtos karinės-civilinės administracijos, ir tik išrinktieji didžiųjų miestų merai vis dar kažkaip-tai bando apginti kažkada turėto resurso likučius, aktyviai, bet nesėkmingai kovodami su klouno Zelios ofisu.

O kokio velnio pindosai būtent dabar susirūpino dėl išteklių taupymo?

O todėl, kad vakaroidus ištiko krizė. „Begalinis doleris“, kurio „galima prispausdinti, kiek nori“, jau seniai tapo legenda apie „Aukso amžių“. Be to, USA turi paskubėti. Jeigu USA nesulaužys Rusijos iki 2023 metų pabaigos, jie tiesiog nespės sutriuškinti Kinijos.

Bet Rusija kažko nesusilaužo, vadinasi, reikia maksimaliai padidinti spaudimą, o tam reikia – sukoncentruoti maksimumą įmanomų resursų. Jei pagrindinio resurso negalima, kaip anksčiau, atspausdinti, vadinasi, reikia kažką-tai atitraukti nuo jo vartojimo (lovio).

Savęs, mylimiausių - neįmanoma (dėl ko tada jie visa tai pradėjo?), apie Okrainos generolus jau buvo pasakyta - jie bus apiplėšti vėliau, kada jie pralaimės karą ir ims bėgti į vakarus, kol kas jie ar yra reikalingi. JevroSojūzas ir taip jau išspaustas kaip citrina.

Štai čia ir kyla klausimas: ar labai jau taip USA yra reikalingas pianinu pimpalu grojantis klounas?

Prieš kiek laiko, kada Fašingtonas dar bandė pasirodyti žaidžiantis pagal taisykles, klounas Zelia buvo reikalingas, nes nebuvo įmanoma įteisinti naujų perversmininkų.

Tačiau USA galiausiai atsisakė net tarptautinės teisės normų laikymosi regimybės. Be to, jų sąjungininkai, įsitraukę į antirusiškų sankcijų mechanizmus, uždarė sau atsitraukimo kelius, per daug jau jie prarado, tikėdamiesi kompensuoti nuostolius po pergalės prieš Rusiją, kad atsisakytų karo prieš Rusiją dėl kažkokios niekam nereikalingos Okrainos valdžios teisėtumo.

Viską ko reikėjo dėl visuomenės užsukimo karui, Zelia ką galėjo jau padarė. Jis tampa penktuoju ratu vežime, ir dar net labai brangiu.

Aišku, kad jis pats neišeis, o palikti jį gyvo (po priverstinio atsistatydinimo) negalima. Šita  ambicinga menkysta yra dar blogesnė nei Saakašvilis. Jis tikrai laiko save Bonapartu ir Bismarku viename įsikūnijame.

Be to, Zelia su savo komanda jau seniai tiek apnaglėjo, kad bando tapti amerikonišką šunį vizginančia uodega. Jis mato save viso pasaulio likimo dirigentu ir vargu ar tylės, atsidūręs politiniame šiukšlyne.

Pats paprasčiausias būdas pašalinti Zelią - tai suorganizuoti jam „rusiškos raketos pataikymą“. Surengti sprogimą nesunku, bet štai ar buvo raketa – kas ten ypatingai išsiaiškins? Ypač, jei „didis karvedys“ tragiškai žūsta lankydamasis fronte.

Amerikosai staiga „prisiminė“, kaip jie „neleido“ Zeliai nužudyti Rusijos generalinio štabo vado Gerasimovo, kaip tik jo kelionės į frontą metu. Kas nustebtų, jei dabar „supykę rusai“ atsakydami užmuštu Zelią?

Beje, fronte juk gali atskristi ir patrankos sviedinys, o tai net ne raketa, kurios skrydis dažnai matomas plika akimi, o jau PVO lokatoriai ją tiksliai atseka. Sviediniai juk fronte skraido pastoviai - tai ten tai šen, kas ten juos skaičiuoja ...

Nauda dviguba: nėra Zelios (o be jo komanda nieko nereiškia, nes neturi asmeninių valdžios įgaliojimų, yra tik deleguota nuo prezidento), ir atsiranda naujas nudvėsęs herojus, Banderos kalibro  - galima statyti paminklą, lieti ašaras ir raginti susitelkti apie banderizmo-zelianizmo idėjas.

Žinoma, Zelia gali daugiau nebeišvažiuoti į frontą – prisivažinėjo jau. Jis net į susitikimą su gerbiamais svečiais-jevropeicais iš bunkerio neišsikrapšto. Galų gale pindosai be jokio sąžinės graužimo gali užmušti kartu su Zelia kokį nors Dūdą ar Nausėdą, kad sustiprinti efektą.

Tačiau yra labiau sudėtingesnis, nors ir ne mažiau efektyvesnis varinatas. Tiesa, „liaudies didvyris“ tampa nacistinių banditu, tačiau tai nėra baisu – vakaroidai yra pripratę prie tokių kulbitų.

Reikalas yra tame, kad USA neturi laiko perrinkti Zelios. Prezidento rinkimai turi įvykti 2024 metų pavasarį. Tačiau vyksta ir parlamento rinkimai. Pagal Konstituciją jie turėtų įvykti 2023 metų spalį.

Kadangi Rados kadencija konstitucijoje nustatyta penkeriems metams, o klonas Zelia ankstesnius rinkimus surengė anksčiau laiko, kyla įstatyminis konfliktas – 2023 metų spalį išrinkta Rada pareigas pradės eiti tik 2024 metų rugpjūtį (praėjus dešimčiai mėnesių po rinkimai).

Zelios ofise logiškai siūlo perkelti rinkimus 2024-ųjų vasarai, o tam būtina pataisyti konstituciją. Tarp kitko, jau dabar reikia dirbti prie pakeitimų, kitaip neįsirašoma procedūrinius terminus.

Tačiau tai jau yra „konstitucijos prievartavimas“. Žmonės gali pasipiktinti, pradėti maištauti ir nuversti diktatorių.

Beje, ten, vakaruose, jie kažkaip pradėjo šiek tiek išsiblaivyti ir įžvelgti tikrąjį Zelios režimo charakterį. Kažin prieš ką čia taip? O tai maža kas ten nutinka su diktatoriais, kada jie dėl neteisybės patenka į susinervinusios proamerikoniškos „liaudies“ rankas.

Pavyzdžiui, M. Kadafi, ne tai kad iki teismo – iki oficialios apklausos nedatraukė, o valdė šalį praktiškai beveik tiek pat, kiek gyvena Zelia.

Maištai karo metu lemia karo padėties įvedimą nedelsiant, kurios metu visa valdžia pereina Zalužnui. Nežinia, ar pindosai suks galvas ir terliosis su naujais „demokratiniais rinkimais“, juk juos galima atidėti iki karo pabaigos, o tai pusė piliečių paliko Okrainą, kaip gi jie balsuos? Bet jei panorės, gali suorganizuoti ir "rinkimus".

Kas gali abejoti, kad „populiarus generolas“ lengvai juos laimės prieš bet kurį varžovą? Net jei ir atsiras varžovų.

Tačiau dabar pačiose USA dedasi toks bardakas, kad jei kas nors panorės pašalinti Zelią, tai kažkas kitas būtinai stengsis tam užkirsti kelią (tik dėl vidinės politinės priešpriešos). Taip kad Okrainos fiureris, jeigu jam kažkaip pasiseks, turi hipotetiškai realių šansų dagyventi iki rusų tankų už šimto žingsnių nuo jo bunkerio. 

Ir netgi iki naujojo Niurnbergo. 

Laimei, laukti liko jau neilgai.