Andrius Tapinas: „Marius Gabrilavičius ar tiesa, kad tenisonamai.lt jus išmetė iš savo turnyro?“

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2022-12-17 19:01:00, skaitė 334, komentavo 5

Andrius Tapinas: „Marius Gabrilavičius ar tiesa, kad tenisonamai.lt jus išmetė iš savo turnyro?“

Atėjo įdomūs laikai! Feisbuko cenzūros ir blokavimo ėmė sulaukti ir globalistų ruporas Andrius Tapinas.

Nesuprasdamas, kaip čia Meta jį įtraukė prie pavojingų informacijos skleidėjų, žurnalistas ėmė reikalauti susitikimo su įmonės atstovais. Deja, jo didžiam pasipiktinimui Meta atstovai - Jakub Turowski, Head of Policy Centrinei ir Rytų Europai ir Vitnija Saldava, Public policy manager susitikti atsisakė. Apie tai A.Tapinas įrašu informavo savo feisbuko paskyros sekėjus. Jame be viso kito jis parašė:

,,Kadangi sudalyvauti susitikime negaliu, tai paprašiau mūsų Susisiekimo ministerijos atstovų bent jau perduoti mano, kaip vieno daugiausiai sekėjų Lietuvoje turinčio Facebooko vartotojo, poziciją."

Po kurio laiko A.Tapinas informavo: 

,,Bent jau reaguoja mūsų institucijos - ką tik gavau kvietimą į Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto posėdį kitą savaitę šiuo Facebooko blokavimo klausimu. Būtinai sudalyvausiu, ačiū, Laurynas Kasčiūnas." 

Į tai jis sulaukė šmaikštaus minfo.lt vadovo Mariaus Gabrilavičiaus atsakymo:

,,Andrius Tapinas o aš ką tik susisiekiau su kaikuriais JAV respublikonais ir paprašiau, kad pasektų šią situaciją, bei užtikrintų suplanuotus facebook transformavimo procesus… Pasižiūrėsime kas laimės šį kartą…"

Tapinui%20komentaras%201.jpg

Kitas M.Gabrilavičiaus komentaras sulaukė netikėtų A.Tapino patyčių. Panašu, kad žymusis Sorošo mokinys neturėdamas argumentų geba tik loti ir kandžiotis.

Komentarų kova prasidėjo štai taip:

Tapinui%20komentaras%202.jpg

M.Gabrilavičius ramiai paaiškino, kad iš turnyro tikrai buvo išmestas. Taip nutiko, nes turnyrą organizavusi įmonė tenisonamai.lt diskriminuoja žmones pagal jų politines pažiūras, visuomeninę veiklą ir galimai palaiko globalistus.  

Tapinui%20komentaras%204.jpg

A.Tapinas tęsė patyčias: 

Tapinui%20komentaras%203.jpg

Skaitydami A.Tapino ir M.Gabrilavičiaus komentarus galite patys pamatyti, kaip skiriasi Sorošo mokinio ir žmonėms naudą nešančio psichoterapeuto tekstų stilius, požiūris į kitaip mąstančius žmones, diskriminacija. Akivaizdu, kad laiko save aukštesnės rasės atstovu, o kas neskirsto žmonių į vertus ar nevertus dalyvavimo turnyruose. 

Situacija pasaulyje keičiasi ir kuo toliau, tuo daugiau šviesos pasireiškimo galėsime matyti. Tamsa pati save sunaikins ir nusitemps tuos, kas laikosi į ją įsikibę. Likime kantrūs ir ramiai stebėkime.