Bilas repetuoja naują plandemiją

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-12-16 23:43:00, skaitė 357, komentavo 1

Bilas repetuoja naują plandemiją

Preliudija koronės plandemijai buvo EVENT 201. Praėjus beveik trejiems metams, nusikaltėliai, sukūrę "Įvykį 201", užbaigė dar vieną tariamo "viruso", pavadinto "Katastrofinis užkrėtimas", simuliaciją. Šį kartą tai "enterovirusas", kurio kilmė - Brazilija. Teigiama, kad šis virusas ne tik pasižymi didesniu mirštamumu nei C19, bet juo neproporcingai dažnai serga vaikai. Naujos plandemijos imitatoriau - tie patys: Billas Gatesas, Johnas Hopkinsas ir PSO.

2022 m. spalio 23 d. Briuselyje (Belgija) vykusiame metiniame "Didžiųjų iššūkių" susitikime Džono Hopkinso sveikatos saugumo centras, bendradarbiaudamas su PSO ir Bilo ir Melindos Geitsų fondu, surengė plandemijos pratybas "Katastrofinis užkratas".

Neeilinę dalyvių grupę sudarė 10 esamų ir buvusių sveikatos apsaugos ministrų ir vyresniųjų visuomenės sveikatos pareigūnų iš Senegalo, Ruandos, Nigerijos, Angolos, Liberijos, Singapūro, Indijos, Vokietijos, taip pat Billas Gatesas, vienas iš Billo ir Melindos Gatesų fondo pirmininkų.

Pratybų metu buvo imituojami keli PSO skubios pagalbos sveikatai patariamosios tarybos posėdžiai, kuriuose buvo sprendžiamas išgalvotos pandemijos, įvyksiančios netolimoje ateityje, klausimas. Dalyviai sprendė, kaip reaguoti į vienoje pasaulio dalyje kilusią epidemiją, kuri vėliau sparčiai išplito, tapdama pandemija, kurios mirštamumas buvo didesnis nei COVID-19 ir nuo kurios neproporcingai nukentėjo vaikai ir jaunimas.

Apie visa tai pasakojama ir Ekaterinos Kovalenko (Italija) video:

https://youtu.be/qgSXnkGia2E