Uhano informatorius: Kinija nuo pat pradžių žinojo, kad COVID-19 buvo sukurtas tyčia

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-12-16 23:18:00, skaitė 271, komentavo 3

Uhano informatorius: Kinija nuo pat pradžių žinojo, kad COVID-19 buvo sukurtas tyčia

Anthony‘s Fauci žinojo, melavo, tada dangstė. Jie visi tai padarė, nes sunaikino mus ir pasaulį. Pandemijos pasakojimą demaskavus, galime pagrįstai pradėti taikyti žodį „democidas“. JAV iš esmės davė Kinijai biologinį ginklą, skirtą panaudoti prieš mus ir visus pasaulio žmones. Kai jis „nutekėjo“, pasaulis pateko į technokratų ir „Biodefense“ pramonės rankas. Melas atskleistas, bet kontrolė išlieka.

Mokslininkas, glaudžiai bendradarbiavęs su Uhano laboratorija, teigė, kad „Covid“ buvo genetiškai modifikuotas ir nutekėjo iš vieno objekto.

Dr. Andrew Huffas, buvęs „EcoHealth Alliance“ viceprezidentas, tvirtina, kad jis buvo vienas didžiausių slėptuvių istorijoje – ir „didžiausia JAV žvalgybos nesėkmė nuo rugsėjo 11-osios“.

Uhano virusologijos institutas – didelio saugumo laboratorija, besispecializuojanti koronavirusų srityje – buvo dėmesio akiratyje, nes kio klausimų, ar Covidas galėjo „pabėgti“ iš laboratorijos.

Tiek Kinija, tiek laboratorija įnirtingai neigė bet kokius kaltinimus, tačiau per pastaruosius dvejus metus daugėjo įrodymų apie nutekėjimą iš laboratorijos, mokslininkams, tyrėjams ir vyriausybėms ieškant atsakymų ir ieškant įrodymų.

Dešimtys ekspertų teigė, kad „Covid“ galėjo pabėgti iš Uhano laboratorijos per užkrėstą tyrėją, netinkamą atliekų šalinimą arba galimus saugos pažeidimus vietoje.

Pranešama, kad net Pasaulio sveikatos organizacijos vadovas mano, jog „Covid“ nutekėjo iš laboratorijos po „katastrofiškos avarijos“.

Savo naujoje knygoje „Tiesa apie Uhaną“ dr. Huffas teigia, kad pandemija kilo dėl JAV vyriausybės finansavimo, skirto pavojingai koronavirusų genų inžinerijai Kinijoje.

Epidemiologas teigė, kad Kinijos eksperimentai, atlikti su prastesniu biologiniu saugumu, paskatino JAV finansuojamo Uhano virusologijos instituto laboratorijos nutekėjimą.

„EcoHealth Alliance“ ir užsienio laboratorijos neturėjo tinkamų kontrolės priemonių, užtikrinančių tinkamą biologinę saugą, biologinį saugumą ir rizikos valdymą, todėl Uhano virusologijos institute virusas nutekėjo“, – rašo jis savo knygoje.

„EcoHealth Alliance“ daugiau nei dešimt metų tyrė įvairius šikšnosparnių koronavirusus, finansuodamas iš Nacionalinių sveikatos institutų, užmezgė glaudžius darbo ryšius su Uhano laboratorija.

Dr. Huffas, kuris 2014–2016 m. dirbo „EcoHealth Alliance“, o nuo 2015 m. ėjo viceprezidento pareigas, dirbo įslaptintoje tyrimų programos dalyje kaip JAV vyriausybės mokslininkas.

Kariuomenės veteranas iš Mičigano teigė, kad organizacija daugelį metų mokė Uhano laboratoriją „geriausių esamų metodų, kaip sukurti šikšnosparnių koronavirusus, kad jie atakuotų kitas rūšis“.

Ir jis teigė, kad „Kinija nuo pat pirmos dienos žinojo, kad tai yra genetiškai modifikuotas agentas“.

„JAV vyriausybė kalta dėl pavojingų biotechnologijų perdavimo kinams“, – sakė jis.

Kalbėdamas su „The Sun Online“, dr. Huffas pridūrė: „Mane išgąsdino tai, ką pamačiau. Mes tiesiog perdavėme jiems biologinio ginklo technologiją.“

Savo knygoje infekcinių ligų ekspertas teigia, kad „godūs mokslininkai nužudė milijonus žmonių visame pasaulyje“ ir netgi tvirtina, kad JAV vyriausybė tai nuslėpė.

Šaltinis