Ir vokiečiai dabar turi savo Astrą ir savo perversmininkus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-12-08 22:04:00, skaitė 313, komentavo 4

Ir vokiečiai dabar turi savo Astrą ir savo perversmininkus

Alternatyva Vokietijai (AfD) neskuba vertinti padėties, sako lauksianti tyrimo rezultatų.

AfD federalinių atstovų spaudai Tino Chrupalla ir Dr. Alice Weidel pareiškimas dėl didelio masto reido:

"Kaip ir dauguma piliečių, apie šią bylą sužinojome tik šiandien iš žiniasklaidos. Mes smerkiame tokias pastangas ir kategoriškai jas atmetame. Dabar turime laukti tyrimų. Visiškai pasitikime susijusiomis valdžios institucijomis ir reikalaujame, kad būtų greitai ir išsamiai išaiškinta situacija."

Portale Pi-news MANFRED ROUHS straipsnyje "Absurdas Vokietijoje: perversmo planai dalyvaujant AfD?" sako:

"Nuo pat Vokietijos Federacinės Respublikos įkūrimo 1949 m. politinės opozicijos atsiradimui kelią užkirto slaptosios tarnybos. Kai tik žmonės susirenka į kambarį ar gatvę, kad sukurtų alternatyvą valdančiosioms politinėms jėgoms, prie jų prisijungia apmokami agentai, kurių užduotis - diskredituoti šią įmonę ar net paversti ją tinkama uždrausti".

Autorius pažymi, kad dabartinio sąmokslo centre yra Heinrichas XIII princas Reuss zu Köstritz, kuriam priklauso medžioklės dvaras "Waidmannsheil" netoli Bad Lobenšteino Tiuringijoje, ir buvusi AfD Bundestago narė, Berlyno apygardos teismo teisėja Birgit Malsack-Winkemann. Atsakingos prokuratūros duomenimis, abu jie yra Vokietijoje veikusio tinklo, planavusio ginkluotą perversmą, pagrindiniai vadovai. Rauhs cituoja "Bild":

"Nuo ankstyvo ryto Federalinės kriminalinės policijos biuro (BKA) pareigūnai ir specialieji padaliniai, tokie kaip GSG 9 ir kelios SEK, visoje šalyje ėmėsi veiksmų prieš vadinamąją Reichsbürger sceną. Pagal kodinį pavadinimą "Soko "Schatten" apie 3 000 pajėgų ieško 137 nekilnojamojo turto objektų, priklausančių 52 įtariamiesiems. Teigiama, kad buvo suimti 25 asmenys."

Tarp suimtųjų yra keli AfD nariai. Jei slaptosios tarnybos gerai atliko savo darbą ir visa teroro konstrukcija nebus greitai atskleista kaip absurdiška ir žlugs, dabar niekas neturėtų trukdyti AfD įtraukti į federalines ir žemių "konstitucijos apsaugos ataskaitas". Nepadės ir paskelbtos partijos pašalinimo procedūros, nes jos paskelbtos per vėlai ir gali būti atmestos kaip taktinis manevras.

Manfred Rauhs pažymi, kad skaitmeniniame amžiuje vien tik ginkluoto perversmo planavimas yra lengvai įgyvendinamas ir nekelia pavojaus nukentėti. Kunigaikščio pilyje tikrai bus keletas senų medžioklinių šautuvų, to turėtų pakakti įrodyti, kad jis yra ginkluotas. Visa kita bus daroma uždarose pokalbių grupėse. Šiek tiek šnekų čia, keletas keiksmažodžių ir prakeiksmų ten - ir nuvertimo planas jau parengtas, kad ir koks absurdiškas jis būtų. To pakanka kratoms, areštams ir tikrai keliems nuosprendžiams.