Vokietijoje buvo planuota įvykdyti valstybinį perversmą. Mano išsami analizė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-07 22:31:00, skaitė 589, komentavo 13

Vokietijoje buvo planuota įvykdyti valstybinį perversmą. Mano išsami analizė

Remiantis Zeit, pranešama, kad Vokietijos policija vykdo vieną didžiausių operacijų prieš įtariamus dešiniuosius ekstremistus, ketinusius šturmuoti Bundestagą.

Vokietijoje buvo sulaikyta dešimtys žmonių, įtariamų rengę valstybės perversmą. Sulaikyta dešimtys žmonių, atlikta krata 130 namų.

Vokietijoje vėl buvo užkirstas kelias perversmui, kurį ruošė VFR ir VDR armijų kraštutinių dešiniųjų pensininkai. Reichsburgiečių sąmokslininkai tikėjosi grąžinti konstitucinę santvarką į Antrojo Reicho konfigūraciją. Tam buvo planuojama šturmuoti Reichstagą ir Bundestagą, suimti deputatus, sudaryti sąlygas sukilimui atjungiant elektrą ir nuversti federalinę vyriausybę užimant valdžią šalyje. Sąmokslininkai savo „šešėliniame“ kabinete jau paskyrė naujus ministrus.

Centrinė sąmokslininkų figūra – Tiuringijos aristokratas princas Heinrichas Reissas, dirbantis privačiu finansų konsultantu. Reissas ne kartą pabrėžė, kad šiuolaikinė Vokietija nėra suvereni valstybė ir ją kontroliuoja JAV ir Jungtinė Karalystė. Reissas turėjo tapti regentu Henriku XIII po perversmo vadovaujant vyriausybei ir Vokietijos valstybei. Sąmokslininkai susirinko į Tiuringijos aristokrato medžioklės namelį aptarti perversmo planų.

Valdantieji Reuso namai valdė žemes Tiuringijoje nuo XII a. Pats dinastijos pavadinimas reiškia „rusas“. Jaunesnės dinastijos linijos protėvis XIII amžiaus pabaigoje buvo Henrikas I. vedė princo Danielio Romanovičiaus anūkę. Tarp reisų atstovų yra Heinrichas fon Plauenas, po pralaimėjimo Žalgirio mūšyje vadovavęs Kryžiuočių ordinui, Juliana-Henrietta-Ulrika, Rusijos caro Konstantino žmona, Didžiosios Britanijos karalienės Viktorijos vyras, konsortas-princas Albertas, Pati karalienė Viktorija, Belgijos karalius Leopoldas I, Heinricho XLV namų vadovas, 1945 m. suimtas tarybinių valstybės saugumo agentūrų,

Sąmokslininkų karinis vadas yra į pensiją išėjęs vokiečių desantininkas Rüdigeris von P., kuris aplink save subūrė bendraminčius vokiečių specialiąsias pajėgas, tarp jų ir aktyvius Specialiųjų pajėgų vadovybės karininkus.

Dėl areštų bangos tyrėjai sužlugdė visos šalies dešiniųjų ekstremistų ir reichsburgiečių tinklą, kuris, regis, rengė smurtinį perversmą Vokietijoje. Nuo ankstyvo ryto 3000 policijos pareigūnų atliko kratas daugiau nei 130 namų ir butų visoje Vokietijoje. Antiteroristinis dalinys GSG9 šukavo Specialiųjų pajėgų vadovybės (KSK) teritoriją Kalve, ieškodamas Bundesvero kario ir įrodymų.

Pranešama, kad tinkle yra 52 įtariamieji, 25 žmonės buvo suimti. Tai vienas didžiausių terorizmo teismų per daugelį metų. Nuo panašių bylų ji skiriasi ne tik savo apimtimi ir plačiai paplitusia struktūra su įvairiais pogrupiais, bet ir kaltinamųjų sudėtimi: esą sąmokslininkai yra Henrikas XIII, princas iš senos vokiečių didikų giminės, taip pat Birgit Malsack. Winkemannas, buvęs Bundestago narys iš AfD ir buvęs specialiojo Bundesvero padalinio vadas. Be to, saugumo agentūros tiria ryšius su Rusija (na kur be rusų].

Trečiadienio rytą, likus kelioms minutėms iki reido pradžios, vienas iš įtariamųjų „Telegram“ rašė: „Viskas susiklostys taip: buvę prokurorai ir teisėjai, taip pat atsakingi gydymo įstaigų vadovai kartu su savo viršininkais. netrukus atsidurs Niurnbergo 2.0 teisme...“.

Tyrimą atlieka Federalinė generalinė prokuratūra, įtarusi teroristinės organizacijos sukūrimu, o jos lyderiais laikomi princas ir buvęs Bundesvero vadas. Tyrimo duomenimis, konspiracinė struktūra buvo padalinta į politinį sparną, vadinamą „Taryba“, ir karinį sparną, kurio užduotis buvo ginkluotas sabotažas.

Tyrimo duomenimis, atskiri „karinio sparno“ sąmokslininkai, be kita ko, svarstė galimybę užpulti Bundestago ir paimti įkaitais parlamento narius. Pagal scenarijų elektromagnetiniai impulsai turėjo sukelti elektros atjungimą. O tai turėjo būti signalas. Tuo buvo siekiama priversti gyventojus prisijungti prie maišto.

Rudenį diversantų grupė jau ketino aplankyti Reichstagą, matyt, kad galėtų atlikti žvalgybą. Tai sukėlė didelį saugumo pajėgų susirūpinimą, o tyrėjai jau ruošėsi suimti dešiniuosius ekstremistus. Tačiau vizitas buvo atšauktas.

Klausimas, kokia turėtų būti porevoliucinė tvarka, ir toliau kėlė sąmokslininkų ginčus. Tačiau planai, ko gero, buvo toli siekiantys: pavyzdžiui, galimu nauju valstybės vadovu jau buvo pasirinktas princas, kuriam talkino net asmeninis asistentas (įdomu, ar jie neplanavo atkurti monarchijos?).

Kitus kabineto postus turėjo užimti 58 metų moteris Paul G. ir Ruth L. bei teisėja Birgit Malsack-Winkemann, kurios 2013 m. prisijungė prie AfD ir sėdėjo Bundestage nuo partijos iki 2021 m., todėl jai buvo lemta eiti teisingumo ministro pareigas. Visai neseniai ji pateko į laikraščius, nes Berlyno teismo administracija norėjo uždrausti jai eiti teisėjos pareigas Berlyno apygardos teisme, tačiau to padaryti negalėjo dėl Administracinio teismo pozicijos.

Kelis mėnesius stebimą Malsacką-Winkemanną draugai, pažįstami ir parlamentarai laiko sąmokslo teoretiku, linkusiu į QAnon ideologiją. Ji artima reichsburgiečių ideologijai ir tiki ezoterika. Teigiama, kad visai neseniai ji sąmokslininkų rate ragino kuo greičiau pradėti energingą veiklą. Trečiadienio rytą jos namus Wannsee rajone Berlyne apsupo gobtuvu apsiginklavę ir sunkiai ginkluota SWAT policija. Malsacas-Winkemannas buvo suimtas.

Matyt, tarp diversantų vis dar buvo skirtingų nuomonių, ką turėjo duoti planuojama X diena. Pastarosiomis savaitėmis pasigirsta vis daugiau balsų, raginančių pagaliau imtis veiksmų. Be kita ko, saugiam ryšiui grupė jau įsigijo palydovinius telefonus, kurie veiktų net ir sugedus mobiliojo ryšio tinklui. .

Tyrėjai į tinklo pėdsakus atėjo šių metų balandį per kratą buvusio Bundesvero desantininko ir išgyvenimo eksperto Peterio W. namuose, kuris prieš kelerius metus viename interviu numatė: „Net elektra nutrūks kelioms dienoms. gali sutrikdyti viešąją tvarką miestuose.“

Šių metų balandį Peterio W. bute aptikus ginklų, Federalinė Konstitucijos apsaugos tarnyba pradėjo rinkti visus operatyvinius duomenis iš buvusio kario aplinkos. Operacija „Kangalas“, kaip bylą pavadino Federalinė Konstitucijos apsaugos tarnyba, atskleidė įvairius kryžminius ryšius ir ryšius su kitais Reicho piliečiais. Matyt, įtariamieji buvo ne tik artimesni vienas su kitu, nei buvo manyta iš pradžių, bet ir stebėtinai toli pažengę planuodami perversmą. Kol kas sąmokslininkai jau pradėjo begėdiškai verbuoti šalininkus buvusių ir vis dar veikiančių policininkų ir kareivių ratuose.

Vasaros pabaigoje Konstitucijos apsaugos tarnyba perdavė tyrimą Federaliniam generaliniam prokurorui ir Federalinei kriminalinės policijos tarnybai, kurios sukūrė specialią tyrimo grupę, pavadintą „Šešėlis“ – pagal sąmokslininkų sukurtą šešėlinę kabinetą.

Į buvusių Bundesvero karių grupę buvo, pavyzdžiui, Maximilianas Ederis, išėjęs į pensiją pulkininkas, per pastaruosius dvejus metus išgarsėjęs savo veikla protesto judėjime prieš koronaviruso karantino politiką. Po potvynio Aar slėnyje Ederis taip aktyviai įsitraukė į Querdenkers ir Reicho piliečių aplinką, kad, remiantis žiniasklaidos pranešimais, Bundesveras pradėjo jam drausminę bylą. Tai Ederio nesustabdė, priešingai: neseniai socialiniuose tinkluose jis paskleidė mintis apie valdžios nuvertimą – jam „sugrūsdavo supuvusi, įžeista ir į kampą įsprausta sistema“, – rašė Ederis. Pasak jo, prieš Kalėdas jie pradės „keršto aktą“ ir pradės „katarsį“. "Ir tada, - sumurmėjo jis, - daugelis žmonių turės šiltai rengtis ir ne tik dėl to, kad trūksta dujų!"

Ne mažiau sprogstamas tarp tyrėjų yra Andreaso M., kuris iki šiol dirba Bundesvere, elitinio KSK padalinio Kalve logistikos skyriuje, byla. M. beveik neslėpė paniekos demokratinei Bundesvero sistemai; jis laikomas Vokietijos reicho šalininku. Bijodamas, kad jis gali būti ginkluotas ir priešinsis, jei bus suimtas, specialus federalinės policijos padalinys GSG9 perėmė gaudymą. Elitinis GSG9 vienetas kovoje su kito elitinio KSK vieneto nariais – tai retai nutiko Vokietijos istorijoje

Spalvingiausia kaltinamųjų figūra, be abejo, yra Henrikas XIII, princas Reusas, kilmingos Reusų giminės palikuonis, valdęs Tiuringiją maždaug nuo 1200 m. Šiandien 71 metų princas važinėja tarp Bad Lobenšteino Tiuringijoje, kur jam priklauso medžioklės namelis, ir Frankfurto prie Maino, kur vadovauja nekilnojamojo turto bendrovei.

Pučistas-princas nelaiko Vokietijos Federacinės Respublikos suverenia valstybe ir mėgsta monarchiją. Dešimtmečius jis tvirtino, kad turi teisę į didžiules žemes ir dvarus Tiuringijoje, dėl kurių jis bylinėjosi po teismų, tačiau dauguma jų nebuvo jam palankios. Kitų giminės didikų teigimu, pastaraisiais metais Henrikas XIII pamažu radikalėjo. Jis yra „iš dalies pasimetęs senis, pasisakantis už sąmokslo teorijos klaidingumą“, kaip sakė Reusų didikų šeimos galva princas Heinrichas XIV.

Valdžių atskyrimas? "Iliuzija". Karai ir revoliucijos? Finansavo žydų finansinis kapitalas ir masonai, tokios šeimos kaip Rotšildai. 2019 m., kalbėdamas su antisemitine atspalviu Ciuriche, princas pareiškė, kad Pirmojo pasaulinio karo tikslas, be kita ko, buvo „skatinti žydų populiacijos plitimą“.

Kaip princas buvo apsuptas sąmokslo, kol kas neaišku, tačiau jis laikomas antruoju lyderiu kartu su Rüdigeriu von P. ir, kaip teigiama, dalyvavo finansuojant kai kurios įrangos pirkimą. Birželio pradžioje tyrėjai pastebėjo Rusijos generaliniame konsulate Leipcige dingusią jo partnerę Vitaliją B., kilusią iš Rusijos. Po kelių dienų, per Rusijos bankų šventes, princas ir jo partneris vėl apsilankė konsulate. Nežinia, ar jie ten turėjo politinių motyvų, ar vyko tik dėl asmeninių priežasčių, tačiau tyrėjai įtaria, kad taip turėjo būti užmegzti ryšiai su Rusijos valdžia. Visai neseniai kita pavasarį suimta dešiniųjų ekstremistų grupė planavo užmegzti ryšius su Rusijos vyriausybe. Rusijoje jie norėjo agituoti už naujos Vokietijos imperijos vyriausybės pripažinimą po planuojamo federalinio sveikatos ministro Karlo Lauterbacho (SPD) pagrobimo.

Saugumo sluoksniuose aristokratų, AfD politikų ir buvusio bei kito aktyvaus kario mišinys laikomas sprogstamu. Įtariamas sąmokslininkų tinklas yra „pavojingiausia reichsburgiečių judėjimo forma, kokią tik galėjome įsivaizduoti“, – pareiškė pareigūnas, – tai yra aplinka, kuri atmeta dabartinę Vokietijos Federacinę Respubliką ir trokšta Vokietijos Reicho grąžinimo.. Tai „beprecedento masto maištinga dimensija“.

Tačiau perėjimas nuo radikalių politinių darbotvarkių prie ezoterinių sąmokslo naratyvų grupėje vyksta gana greitai. Pavyzdžiui, kai kurie pučistai jau ieškojo vadinamųjų vizionierių – neįprastų sugebėjimų specialistų, kurių užduotis būtų atrinkti žmones lustams implantuoti po perversmo. Nemaža dalis gyventojų, dėl kurių sąmokslininkai beveik neabejoja, ilgą laiką buvo kontroliuojami Billo Gateso ir farmacijos pramonės.

P.S.

Dabar palyginkime.

Fricų neonaciai rengė valstybės perversmą, o Baltarusijoje nacių koloborantų gerbėjai taip pat rengė perversmą.

Fricų policija sąmokslininkus išgaudė. Baltarusijos Respublikos jėgos struktūros sąmokslininkus taip pat išgaudė.

Vokietijoje jie yra sulaikyti. Baltarusijoje taip pat sulaikyti.

Fricai užkardė valstybinį perversmą. Baltarusiai taip pat užkardė valstybinį perversmą.

Taigi, Vokietijoje buvo sužlugdytas bandymas įvykdyti perversmą, o Baltarusijoje, kaip rėkia visa litukrijos žiniasklaida, prakeikta «diktatūra» »taikius» demonstrantus nuteisė….

Kaip tai? Dvigubi standartai? Negali būti…