Gruodžio 13-osios mitingas apipintas pykčio ir paslapčių skraiste

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/gruo... 2022-12-05 17:01:00, skaitė 218, komentavo 2

Gruodžio 13-osios mitingas apipintas pykčio ir paslapčių skraiste

Erika Švenčionienė kreipėsi į gruodžio 13-osios mitingo organizatorius su pasiūlymu jį perkelti į sausio 13-ąją ir paragino į organizacinį komitetą pakviesti daugiau tikrų visuomenininkų. Dabartinis gruodžio 13-osios mitingo organizacinis komitetas yra labai keistas ne dėl to, kad jį sudaro keisti asmenys, bet dėl to, kad viskas yra slepiama.

Slepiama, kas jį organizuoja, ką pas juos veikia Petras Gražulis (kuris galimai dalinai jį ir finansuoja), kokios partijos stovi už šio mitingo, ar organizatoriai yra partiniai, ar planuoja dalyvauti politikoje (rinkimuose).

Žmonės, kurie užduoda klausimus, yra apjuodinami ir jiems netgi yra grasinama susidoroti. Po Vaido Žemaičio vaizdo reportažo apie vieno iš mitingo organizatorių Grafo Liutkevičiaus veiklą, buvo grasinta su juo ir fiziškai susidoroti, tai darė asmuo, pasirašęs Vido Tomo vardu. Tokiu pat vardu asmuo norinčius sužinoti, kas organizuoja ir kas finansuoja renginį, žmones išvadina kiaulėmis, asilais ir idiotais.

Matosi, kad tarp organizatorių yra asmenų, galimai turinčių problemų su psichika. Žinome, kad tarp organizatorių yra ir negalią bei protinių sutrikimų turinčių žmonių. Su visa pagarba žmonėms su negalia, bet apie tai žmonės, manau, taip pat turėtų būti informuoti (čia ne apie Vidą Tomą).

Organizatoriai linkę labiau pasigirti, kiek jie turi vaikų, bet apie turimas negalias nutyli. Tiesiog, be jokio pasišaipymo ir su visa pagarba negalią turintiems žmonėms, patariu: atskleiskite visuomenei, kas yra organizatoriai, kas finansuoja renginį, kad būtų daugiau aiškumo. Nerašinėkite viešai žinučių, grasinančių susidoroti, nes jas gali prieš jus panaudoti ir didžioji žiniasklaida.

Siūlau paklausyti Erikos Švenčionienės pamąstymų ir konkrečių pasiūlymų mitingo organizatoriams.

Egidijus Paulauskas