Lietuva yra briedo darinys. Ir mėšlo irgi.

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-30 13:09:00, skaitė 451, komentavo 5

Lietuva yra briedo darinys. Ir mėšlo irgi.

Lietuvoje yra daug briedo.

Ant dienų vyko futbolo rungtynės tarp Irano Islamo Respublikos ir Didžiojo Satano. LRT šliundrų televizijos komentatoriai rungtynes pradėjo išplėstiniu pasakojimu apie Irano briedus. Pavyzdžiui jie briedu pavadino Irano reikalavimus už JAV futbolo oficiozų padarytą Irano vėliavos išniekinimą. Irano vėliava buvo pavaizduota be Islamo revoliucijos simbolių. Futbolo komentatoriai tokius reikalavimus pavadino briedu.

Briedas visų pirma yra tai, kad LRT šliundrų TV komentatoriai praleidžia visą rungtynių pradžią aiškindami koks blogas Iranas. Akivaizdu tai, kad jie patys negalėjo sugalvoti tokio briedo, o gavo nurodymą iš aukščiau. Išprievartauti futbolo komentatoriai kelioms minutėms tapo NATO kolaborantų propogandos skleidėjais.

Ir tai šalyje, kuri bukvaliai dalina baudas savo piliečiams už CCCP himno atlikimą. Arba už CCCP numerius ant auto. Šalyje kuri apribojo auto numerius, kad juose nebūtų politiškai nepriimtinų simbolių. KGB, NKVD. Šalyje, kurioje elito nariai užsibookina interneto domeinus, kad nieks negalėtų naudoti visokių putin ir pan. Šalyje kuri apsimyža iki pat konstitucinio teismo vos pasakius savi šaudė į savus. Šalyje kurioje bandanti organizuotis opozicija sėdi kalėjime, o tiems kurie nesėdi raginama pritaikyti kokį nors straipsnį.

Beje. Briedas yra skolinys iš rusų kalbos. Netaisyklinga kalba LRT griežtai kontroliuojama. Bet ne šį kartą. Įstatymai Lietuvoje taikomi tik neteisingiems žmonėms.