Visi Vakarų veiksmai rodo, kad karas Okrainoje tęsis. Arba mano reakcija į mindės staripsnį

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-29 20:18:00, skaitė 382, komentavo 1

Visi Vakarų veiksmai rodo, kad karas Okrainoje tęsis. Arba mano reakcija į mindės staripsnį

Ne taip jau senai, buvo ldiena buvo paskelbtas mindės straipsnis, todėl norėčiau, atskirame savo straipsnyje, išdėstyti mintis šiuo klausimu.

Mindės straipsnis čia

Atkreipkite dėmesį, kad Okrainoje pradėjo kreipti mažiau dėmesio ir į informacinę erdvę įsileisti mums pažįstamus „arrestovičius“, nes šiandien visi departamentai ir karinės tarnybos turi oficialius pranešėjus.

Tai nauja tendencija, kurios dar nebuvo. Pavyzdžiui, Okrainos oro pajėgų atstovas visiškai paneigė Arestovičiaus teiginius, sakydamas, kad rusai turi pakankamai raketų, kad galėtų smogti kiekvieną savaitę... Šiame fone žiūriu ir į Vakarų spaudos retoriką, nes publikacijos tema „beveik dvidešimčiai šalių pritrūko sviedinių ir ginklų sandėliuose dėl paramos Okrainai“ vyko itin organizuotai. Praėjo labai organizuotai.

Ką aš manau? Pabandysiu paaiškinti.

Ramšteine buvo įvykęs didelis ginkluotės gynybos viceministrų susirinkimas. Dalyvavo 45 NATO ir Europos Sąjungos šalių atstovai, kurie diskutavo apie būdus, kaip pagaminti viską, ko reikia Okrainai. Be to, jie iš esmės aptarė savo potencialą ir galimybes oro gynybos klausimais. Labai aktyviai diskutavo apie 152 ir 155 mm sviedinius: kur, kokį kiekį gali pasiimti, kur gaminti. Labai rimtas darbas buvo sprendžiamas klausimais, kaip prijungti NATO ginkluotę prie Okrainos Su-24, kurių vis dar yra nedaug.

Tame pačiame susitikime buvo aptarti Okrainos gyvybės palaikymo klausimai (humanitarkė). Todėl esu linkęs manyti, kad visa ši žiniasklaidos istorija apie problemas su artilerijos sviediniais, yra pirmasis informacinės operacijos etapas ... Aiškiai suprantu, kad Vakarai ruošiasi labai ilgalaikei konfrontacijai... Eskalacija turėtų didėti etapais iki 2024 m.