Buvęs: Rasija visur pranešinėja, kad kariauja su Vakarais, su NATO

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/buvesrasi... 2022-11-26 18:59:00, skaitė 357, komentavo 6

Buvęs: Rasija visur pranešinėja, kad kariauja su Vakarais, su NATO

Buvęs Valstybės saugumo komiteto (VSK, rus. KGB) papulkininkis (baigęs VSK akademiją Maskvoje), buvęs Valstybės saugumo departamento (VSD) kontržvalgybos vadovas, aktyvus Landsbergių bendruomenės atstovas Kastytis Braziulis, visuomeniniuose tinkluose besidalinantis savo analizėmis, perspėjo, ką darys Rusija, jei nugalės Ukrainoje.

„BLT. Norisi, kad kuo greičiau baigtųsi karas. Labai norisi. Tačiau norisi, kad jis baigtųsi Ukrainos, o tai reiškiasi visų mūsų naudai. Tam, kad baigtųsi karas būtina sumušti putiną ir jo orkas mūšio lauke. Kito kelio nėra ir būti negali, nes kitas kelias veda į dar didesnį karą. Rasija visur pranešinėja, kad kariauja su Vakarais, su NATO. Jie didžiuojasi tuo, užkūrinėja vienas kitą, drąsina. Iš tiesų rasija kovoja su Ukraina ir gauna labai rimtai į kaulus. Rasija silpna. Jei NATO stotų į kovą, tai reikėtų savaitės, na gal dviejų ir rasijos armija būtų sutriuškinta. Nereikia NATO, reikėtų pavyzdžiui lenkų ir klausimas būtų išspręstas. Nereikėtų nei lenkų, reikėtų Ukrainai duoti reikalingų puolimui ginklų ir ji pati išspręstų šį klausimą kartą ir visiems laikams.

Pasirodė kalbos, kad prieš G-20 JAV ir kiti Vakarai spaudė putiną ir V.Zelenskį deryboms. Vakarai siūlė sprendimą. Rasija traukia savo orkas iš Ukrainos žemės. Lieka tik Krymas. 7 metus kalba apie Krymo grąžinimą nevyktų, o po septynerių metų vyktų referendumas ir kaip žmonės pasakytų, taip ir būtų. Ukraina įsipareigoja nestoti į NATO, tokiu būdu užtikrindama rasijai saugumą. Tačiau šis projektas netiko nei Kremliui, nei Ukrainai dėl vienos paprastos priežasties. Kremliui nereikalingas Krymas, Donbasas, Chersona, Luhanskas ir t.t. Jam yra reikalinga visa Ukraina. Kremlius nori valdyti Ukrainą, pastatyti savo beždžionę soste ir per jį plėšti ir valdyti. Ukrainai netiko dėl to, kad Ukraina geriau nei Vakarai supranta rusus ir žino koks jų galutinis tikslas yra. Ukraina nenori apsimesti kvaileliais ir patikėti, kad putinas sutiks išvesti kariuomenę ir atsisakys savo tikslų užkariauti Ukrainos valdžią. Taika, pavadinkime ją taip, kuri suteikia priešui laiku sustiprėti, apsiginkluoti ir pulti naujomis jėgomis yra ne taika, padėjimas priešui mūšyje. Nereikia nei mums, nei Ukrainai tokios taikos. Gerai Ukrainos prezidentas Zelenskis sako: Jei ateinate siūlyti palikti Krymą, tai neikite, nes naudos iš šio jūsų pasiūlymo nebus. Jis teisus, nes šis siūlymas yra padėjimas putinui užkariauti Ukrainą, o vėliau kitas šalis“, - atskleidė buvęs.

skirt.png

Ekspertai.eu primena, jog tai, kad Ukrainos teritorijoje vyksta pasaulinis Vakarų ir Rusijos karas, niekam nepaslaptis. To nebent gali nežinoti buvęs, ar panašaus lygio analitikai, praeityje tvarkingai dirbę TSRS saugumo struktūrose.

Dar su keliomis buvusio analizėmis galima susipažinti čia:

Buvęs sunerimo, kur dingo lendlizas Ukrainai

Buvęs perspėjo: „Neužkibkite ant rašistų kabliuko. Neleiskite sau suabejoti Ukraina“

Buvęs: vakariečių raketos pasiekė tikslą ir apsunkino cheminio ginklo gamybą

Buvusio perspėjimas: tą pačią N. Sadūnaitę tą pačią minutę „nugalabytų“

Sugrįžo buvęs: Slava Ukraine, Herojam slava

Buvęs: tas kas sako, kad Lietuva gali būti nepriklausoma ir laisva yra arba kvailas, arba suinteresuotas

Susiję:

Minedas ragina visus Lietuvos gyventojus nepavargti būti su Ukraina