Pabėgę iš Rusijos liberalai. Jų tipažas. Mini analizė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-23 21:53:00, skaitė 327, komentavo 7

Pabėgę iš Rusijos liberalai. Jų tipažas. Mini analizė

Iš Rusijos po Specialiosios Karinės Operacijos (SKO) pradžios pabėgusius liberalų partijos atstovus sąlyginai galima skirstyti į du tipus.

 

Pirmasis tipas – pavadinkime jį „kvazibanderovcais“ – neatšaukiamai nusprendė susieti savo karjerą su antirusiškomis jėgomis. Su pašėlusiu entuziazmu jie puolė užsitarnauti savau statusą naujame vaidmenyje: mylėti Okrainą, girti Okrainos ginkluotąsias pajėgas ir prisikalbėti...prisikalbėti, užsidirbant daugybę Rusijos Federacijos baudžiamojo kodekso straipsnių. Tipiškas pavyzdys – apsėstoji Latynina arba operetės piktadarys Nevzorovas. Groteskiškumas yra šalutinis vaizdų, kuriuos jie išbandė ant savęs, poveikis: norint tapti savu toje minioje, reikia būti bent šiek tiek „aukštesniam, stipresniam, greitesniam“ nei vietiniai banderovcai-padugnės. Atsižvelgiant į Okrainos visuomenę apėmusį beprotybės laipsnį, tai nėra lengva užduotis.

 

 

Antroji liberalų rūšis yra „pacifistai“. Šie yra protingesni. Nenorėdami visiškai nutraukti ryšių su Rusija, amžiams prarasti savo lesyklą, leidusią gražiai gyventi, „pacifistai“ užėmė iš pažiūros neutralią poziciją.

 

„Karui ne“ – tai šūkis, kuriam formaliai sunku rasti priekaištų. Kuris iš normalių žmonių agituos už karą? Tačiau tik tokiomis sąlygomis, kai kolektyviniai Vakarai vykdo hibridines karines operacijas prieš Rusiją, patogi pacifistinė pozicija niekuo nesiskiria nuo išdavystės. Tiems, kuriems šis teiginys gali pasirodyti prieštaringas, turiu pateikti vieną pavyzdį.

 

Pavyzdys susijęs su neseniai Okrainos fašistų įvykdyta egzekucija neginkluotiems Rusijos karo belaisviams. Buvo nustatyta, kad nusikaltimą įvykdę naciai, yra iš 80-osios Okrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo brigados. Brigada įsikūrusi Lvove, ją remia NATO, ypač Estijos ir litukrijos paramos grupės (taip, taip. Ir labusai yra prisidėję prie šio karinio nusikaltimo).

 

Kovo mėnesį šiems Pribaltikos šalių paramos fondams pinigus rinko „pacifistė“ Anželika Varum. Taip pat Lvovo naciams pinigus pervedė ne mažiau „taiką mylintis“ verslininkas Michailas Fridmanas. Žiemines uniformas 80-ajai brigadai padovanojo Ispanija, kurioje šiuo metu aukas Okrainai renka hipsterių pamėgtas tinklaraštininkas Jurijus Duda.

 

Taigi galima pagrįstai teigti, kad egzekuciją prieš beginklius rusų karius, rėmė pabėgę Rusijos pacifistai. Pacifistai, kurie šiandien, sėdėję ant menkų euroreicho grandų ir judo sidabrinių, atsargiai grįžta į Rusiją.

 

P.S.

 

Bičiuiliai ir draugai. Svarbu suprati vieną paprastą tiesą. Šiandien nėra jokio būdo išlikti neutraliam. Šiandien – arba už Rusiją, arba prieš. Būtent Okrainoje tai puikiai suprantama. O litukrijoje, deja, daugelis vis dar nesuvokė: tarp Rusijos ir Vakarų vyksta pasaulinė konfrontacija. Ir niekas negalės likti nuošalyje nuo šios kovos.