Ar Vaikų teisių tarnyba išgelbės nepilnamečius Živilės Diawaros vaikus iš nesaugios aplinkos?

Autorius: Aurelijus Veryga Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-23 02:56:00, skaitė 581, komentavo 24

Ar Vaikų teisių tarnyba išgelbės nepilnamečius Živilės Diawaros vaikus iš nesaugios aplinkos?

Tik nusisuk pusvalandžiui ir mūsų "alitas" sugeneruoja kokią istoriją, o žolės partija gauna eilinę progą pakalbėti ne į temą.

Gerai. Nebetrolinsiu.

Situacija rimta. Nesidomiu įžymybių gyvenimu ir visokiomis peripetijomis, bet panašu, kad su narkotikais įkliuvusiai Živilei tikrai ne lengviausi laikai. Paskaičiau apie buvusias skyrybas ir tai, kad yra du vaikai.

Paprastai policijos pareigūnai tikrai nepuola tiesiog svirduliuojančių žmonių į areštines vežioti. Kažko mes nežinom šitoje istorijoje. Ko? Atsisakymo paklusti teisėtiems pareigūnų reikalavimams? Gal elgesys buvo tiek neadekvatus, kad grėsmė kilo pačio sulaikytojo saugumui jei jis būtų buvęs paliktas gavėje?

Visa tai tik klausimai ir spekuliacijos. Vargu ar gausim atsakymus, nebent istorijos kaltininkė pati kada nors papasakos.

Žolės partijos pakarklyčių ir morganų pasisakymai nenustebino. Nors Morganos gal kiek nustebino, nes vis dar viliuosi, kad motinystė atvers akis.

Celebričiai taip pat puolė piktintis viešai. Atseit F*ck this shit.

Tačiau labiausiai mane šioje istorijoje šokiruoja ne laisviečių pasisakymai apie legalizacijas ar dekriminalizacijas, o tai, kad pačios pagrindinės problemos niekas nė nebando aptarinėti. Toks jausmas, kad areštinė ištiko už ledų valgymą netinkamoje vietoje.

Niekam nekyla klausimų, kad gal narkotikai yra sunkios gyvenimiškos situacijos ir beviltiškumo išprovokuota problema, o moteriai ir mamai reikia pagalbos. Niekas nepasisiūlė padėti ją rasti. O gal čia tie besipiktinantys draugeliai tokiu būdu bandė "padėti", parūpindami kaifo?

Niekam nekilo klausimų, o gal ji apsvaigusi grįžinėjo namo pas nepilnamečius vaikus? Gal taip būna neretai? Koks tada vaikų saugumas? Ir t.t. visiems tik kažkokios tralialiūškės rūpi.