Globalistai įsiutę: Putinas griauna jų planus dėl "Naujosios pasaulio tvarkos"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rairfoundation.com/glo... 2022-11-18 03:51:00, skaitė 512, komentavo 8

Globalistai įsiutę: Putinas griauna jų planus dėl

"Su žmonėmis, atsisakiusiais vadinti Putiną okupantu ar tironu, bus elgiamasi taip pat, kaip ir su žmonėmis, pasisakiusiais prieš vakcinas "Corona"." - arkivyskupas Carlo Maria Viganò

2014 m. Jacques'as Attali, Didžiojo perkrovimo sumanytojas, per Prancūzijos televiziją "išpranašavo", kad Trečiasis pasaulinis karas prasidės nuo Ukrainos. Tais pačiais metais buvęs Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy, kurį Attali padėjo formuoti, perspėjo: "Mes kartu eisime link naujos pasaulio tvarkos, ir niekas, turiu omenyje niekas, negalės tam pasipriešinti". 

Dabar, 2022 m., matome, kaip pildosi Pasaulio ekonomikos forumo vadovo Klauso Schwabo kolegos Jacques'o Attali ir Nicolas Sarkozy prognozės. Šiandien daugelis kitų aukšto rango veikėjų perspėja, kad globalistai bando eskaluoti Rusijos ir Ukrainos konfliktą, siekdami susilpninti nacionalines valstybes ir sustiprinti savo pasaulinį valdymą.

Arkivyskupas Carlo Maria Viganò

Arkivyskupas Carlo Maria Viganò, buvęs katalikų apaštališkasis nuncijus Jungtinėse Amerikos Valstijose, apie kurį RAIR fondas JAV jau rašė anksčiau, paskelbė laišką, kuriame dėl karo Ukrainoje kaltina giluminę valstybę Jungtinėse Amerikos Valstijose, Europos Sąjungoje ir NATO. JAV ir Europa turėtų ne marginalizuoti Rusiją, o sudaryti aljansą, kad atnaujintų prekybą ir atkurtų krikščioniškąją civilizaciją. Pasak Vigano, tai vienintelis būdas išgelbėti pasaulį nuo transhumanistinės ir medicininės-techninės globalistinės pabaisos:

Jungtinės Amerikos Valstijos ir Europos valstybės turi ne marginalizuoti Rusiją, bet sudaryti su ja aljansą, kad ne tik atnaujintų prekybą visų gerovei, bet ir krikščioniškosios civilizacijos, kuri vienintelė galės išgelbėti pasaulį nuo transhumanistinės ir medicininės-techninės globalistinės pabaisos, atkūrimui". 

Arkivyskupas mano, kad Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną į kampą įvarė agresyvi NATO, kurią remia Jungtinės Valstijos. Globalistinis elitas bando eskaluoti konfliktą dėl savų interesų, aiškina Vigano:

"Tai tokie pat spąstai Rusijai, kaip ir Ukrainai, pasinaudojant abiem, kad globalistinis elitas galėtų įgyvendinti savo nusikalstamą sąmokslą." 

Pasak Vigano, šis karas yra dalis plano, kuriuo siekiama sukurti naują pasaulio tvarką. Arkivyskupas sakė, kad JT, NATO, Tarptautinis valiutos fondas, Europos Sąjunga (ES) ir milijardieriai oligarchai, tokie kaip Džordžas Sorosas ir Bilas Geitsas, rengia sąmokslą, siekdami padėti sukurti pasaulinę vyriausybę. Ukrainos prezidentą V. Zelenskį jis vaizduoja kaip E.U. marionetę, "simpatišką pašalietį, kuris naudojamas antirusiškiems jausmams kurstyti",

Zelenskio įvaizdis yra dirbtinis produktas, žiniasklaidos fikcija, manipuliacijos konsensusu operacija, kuri vis dėlto sugebėjo sukurti politinį personažą Ukrainos kolektyvinėje vaizduotėje ir kuris tikrovėje, o ne fikcijoje, sugebėjo užgrobti valdžią."

Vigano taip pat sako, kad ukrainiečiai yra globalistinio totalitarinio režimo "įkaitai", ir pataria jiems nestoti į Europos Sąjungą. Vietoj to arkivyskupas ragino Europos tautas siekti nepriklausomybės, vėl atrandant "suverenumą, savo tapatybę, savo tikėjimą. Savo sielą."

Nesutikimas cenzūruojamas

Vadinamosiose demokratinėse šalyse nesutarimai cenzūruojami. Arkivyskupas sakė, kad pandemija šią dinamiką dar labiau paaštrino, ir pridūrė, kad didžioji žiniasklaida "atvirai melavo". Su žmonėmis, kurie atsisako vadinti Putiną "okupantu" ar "tironu", bus elgiamasi taip pat, kaip ir su žmonėmis, pasisakiusiais prieš vakcinas "Corona", aiškina Vigano. Jis taip pat kritikavo, kad nepakankamai nušviečiamos neonacių grupuotės Ukrainoje, užpuolusios rusakalbius ukrainiečius Donecke ir Luhanske. Kaip pranešė RAIR fondas JAV, vokiečių žurnalistę Aliną Lipp Ukrainos vyriausybė ką tik pavadino "teroriste" už tai, kad ji pakenkė Vakarų pasakojimui apie Rusijos specialiąją operaciją. 

Į atsargą išėjęs Jungtinių Valstijų kariuomenės generolas leitenantas Michaelas Flynnas

Buvęs JAV nacionalinio saugumo patarėjas Michaelas Flynnas pakartojo panašias mintis kaip ir arkivyskupas Carlo Maria Vigano. M. Flynnas mano, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, įsiveržęs į Ukrainą, pažeidė Naujosios pasaulio tvarkos pusiausvyrą. 

Per podkastą "Thrivetime Show" laidoje jis pridūrė, kad nėra Putino apologetas, bet supranta esminę Ukrainos dinamiką. Globalistų Pasaulio ekonomikos forumo vadovas Klausas Švabas (Klaus Schwab), tokie milijardieriai kaip Bilas Geitsas (Bill Gates) ir futurologas Juvalas Nojus Hararis (Yuval Noah Harari) yra nepatenkinti, kad V. Putinas įsiveržė į Ukrainą. Tai, kas dabar vyksta Europoje, iškreipia jų įsivaizduojamą pasaulio tvarkos pusiausvyrą, - sakė Flynnas.

Šie žmonės, anot Flino, yra labai protingi, disponuoja daugybe išteklių ir yra nubrėžę konkrečią pasaulio raidos strategiją. Tačiau "Dievas ir siela nėra šios strategijos dalis", - sakė jis. Globalistai ir jų organizacijos siekia susilpninti šalių suverenitetą ir padaryti jų ekonominę veiklą nestabilią, kad būtų lengviau pakenkti jų nacionalinei kultūrai.

Ironiška, bet Vladimiras Putinas buvo vienas aktyviausių didžiausios globalistų organizacijos - Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) - lyderių. Jis nuolat dalyvaudavo jų susitikimuose Davose, sakydavo kalbas ir ėmėsi pagrindinio vaidmens formuojant ketvirtosios pramonės revoliucijos trajektoriją.

Putinas galbūt nesuprato, kad Rusijos suverenitetas nesuderinamas su globalizmu. Jie tarpusavyje nesuderinami. Kai Putinas nebenorėjo atiduoti savo šalies į WEF globalistų rankas, jie jo išsižadėjo ir metė savo paramą Ukrainos prezidentui Zelenskiui.

Kaip jau buvo minėta anksčiau RAIR, šiuo metu Ukrainą kariauti su Rusija remia Džo Baideno Baltieji rūmai, Valstybės departamentas, JAV žvalgybos agentūros, Silicio slėnis, Jungtinės Tautos, Europos Sąjunga, NATO, Pasaulio ekonomikos forumas, JAV užsienio reikalų komitetas, kairiosios Vakarų vyriausybės ir Džordžas Sorošas. Taigi lieka klausimas, kodėl globalistai remia Ukrainą? Soroso, WEF ar kairiųjų lyderių parama niekada neapsieina be kainos ar paslėptų motyvų.