Lietuvos gelbėtojai vėl pakilo į mūšį už Lietuvos garbę

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/lietuvos-... 2022-11-09 20:10:00, skaitė 301, komentavo 6

Lietuvos gelbėtojai vėl pakilo į mūšį už Lietuvos garbę

Stasys Šedbaras.

Daugiausio dėmesio nuo ryto iki vakaro Rusijos aktualijoms skiriantis nepriklausomas Žmonių partijos portalas paviešino dar vieną būsimą šokėjų ant ledo Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko nusikaltimą.

„Ant ledo – dar vienas Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko pasirodymas Kremliaus atstovo žiniasklaidai Dmitrijaus Peskovo žmonos organizuojame šou, šį kartą – gruodžio pabaigoje ir pirmą Naujų metų savaitę Sankt Peterburge“, - skelbiama analitinėje analizėje „Skandalas – nė motais: Sankt Peterburge – dar vienas Drobiazko ir Vanago pasirodymas“.

Paaiškėjo, kad minėti šokėjai „Sankt Peterburge atliks pagrindinius vaidmenis miuzikle „Miegančioji gražuolė“. Atskleidžiama, kad „pramoginius ledo projektus inicijuoja Kremliaus atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo žmona Tatjana Navka“.

Primenama, kad visą Landsbergių bendruomenę „rugpjūtį sudrebino žinia, jog garsiausia šalies šokių ant ledo pora M. Drobiazko ir P. Vanagas dalyvavo tos pačios T. Navkos organizuotame šou Sočyje.

„Garsi čiuožėjų pora iki šiol nepateikė jokio paaiškinimo – negana to, pasidalino nuotraukomis iš Rusijos valdžios organizuojamo šou bei skyrė žodžius gerbėjams, atvykusiems į pasirodymą“, - rašoma analizėje.

Todėl dabar Landsbergių bendruomenė aktyvina svarstymus, kaip būtų galima greičiau iš ledo šokėjų atimti Lietuvos pilietybę ir taip išsaugoti šalies garbę ir atstatyti teisingumą. Griežtą žodį šiuo klausimu pasakė ir gelbėtojų partijos narys Stasys Šedbaras.

„Jei žmogus negerbia tos šalies, kuri jam išimties tvarka padovanojo dovaną – pilietybę, tai, manau, dovanotojas turi teisę diskutuoti ir galvoti, ar nereikėtų teisinio mechanizmo tai dovanai susigrąžinti“, - pasakė Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas S. Šedbaras.

Susiję:

Kodėl taip skardžiai pedofilijos ir žudymų istorijoje rėkia Stasys Šedbaras? (APKLAUSA)