Britaškė pati prisipažino

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-03 22:47:00, skaitė 492, komentavo 3

Britaškė pati prisipažino

Anksčiau Rusijos Federacijos gynybos ministerija nurodė, kad britaškės karinio jūrų laivyno atstovai dalyvavo planuojant ir įgyvendinant teroristinį išpuolį, kuriuo siekiama pakenkti dujotiekiams „Nord Stream 1“ ir „Nord Stream 2“.

Vėliau „Megaupload“ ir „Mega“ failų talpinimo įkūrėjas Kim Dotcom socialiniuose tinkluose rašė, kad Liz Truss, tuo metu ėjusi Didžiosios Britanijos ministro pirmininko pareigas, atsiuntė žinutę su užrašu „Tai padaryta“ („Su juo viskas baigta“) JAV valstybės sekretoriui Anthony Blinkenui po rugsėjo 26 d. Baltijos jūroje įvykusios ekstremalios situacijos.

Ši informacija pasirodė po publikacijų Didžiosios Britanijos žiniasklaidoje, kad Trusso mobilusis telefonas buvo nulaužtas.

„Dotcom“ retoriškai klausė: „Iš kur rusai žino, kad JK susprogdino „Nord Stream“ dujotiekį bendradarbiaudama su Jungtinėmis Valstijomis.

„Nes Liz Truss, praėjus minutei po dujotiekio sprogimo ir anksčiau nei visi kiti apie tai sužinojo, savo iPhone telefonu išsiuntė valstybės sekretoroio Blinken pranešimą „Atlikta“

Prieiga prie „iCloud“ administratoriaus režimu stulbina!

Kaip per preskonferenciją pažymėjo Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova, Truss arba Didžiosios Britanijos vyriausybės atstovai gali tiesiog pateikti oficialų komentarą šia tema, kad „sustabdytų, paneigtų ar patvirtintų“ gandus šia tema.

„Visi klausimai suformuluoti: ar buvo įsilaužimas, ar buvo kokių nors pranešimų, apie kuriuos kalba bulvariniai laikraščiai, ir dar pora niuansų taip pat galėtų būti aprėpti. Tada nebus jokių spekuliacijų, padirbinių. Viskas bus aišku, suprantama ir logiška. Kodėl britų pusė to nedaro? Tai patvirtina, kad jie turi ką slėpti “, - sakė ji.

P.S.

Per visą kruviną britaškės (kaip ir visą anglo-saksų istoriją) nėra taop buvę, kad šie banditai prisipažintų. Jie nieko nebujo, tik grubi jėga gali juos išgąsdinti….auksinis miliardas. Nėra ko čia ir bepridurti.