Britaškės karas prieš Europą tęsiasi

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-31 15:18:00, skaitė 480, komentavo 7

Britaškės karas prieš Europą tęsiasi

Ir kodėl aš nesistebiu?

Taip, nes be galo naivu manyti, kad anglosaksai laikysis bent kai kurių taisyklių. Mes jiems nesame žmonės. Mes jiems priešai.

Ir tam yra dvi priežastys, kodėl jie viskam pasiruošę.

Rusijos gynybos ministerija praneša:

Atmušus ataką prieš laivus, dalyvaujančius užtikrinant „grūdų koridoriaus“ saugumą, Kijevo režimo naudotų jūrinių bepiločių orlaivių nuolaužos buvo iškeltos į paviršių.

Nustatyta, kad bepilotės jūrų transporto priemonės buvo paleistos iš kranto netoli Odesos. Vėliau jūriniai dronai judėjo „grūdų koridoriaus“ apsaugos zona, tada pakeitė maršrutą Rusijos laivų bazės Sevastopolyje kryptimi. Vieno iš jūrinių bepiločių orlaivių judėjimo koordinatės rodo Juodosios jūros „grūdų koridoriaus“ apsaugos zonos jūros zonoje pradžios tašką.

Pasak ekspertų, tai gali reikšti preliminarų šio įrenginio paleidimą iš vieno iš civilių laivų, kuriuos nuomojo Kijevas arba jo Vakarų globėjai žemės ūkio produktų eksportui.

P.S. Britaskes ir JAV ES griovimas tęsiasi. Būtų kvaila manyti, kad tie grūdai keliauja į Afriką ar Aziją. Grūdai yra skirti Vakarų Europai. Taigi, ES laukia ne tik šalta žiema, bet ir badas. Su kuo mus visus ir sveikinu.