Signalo ir triukšmo santykio dėsnis kovoje prieš NATO kolaborantus

Autorius: Vasilijus Pontovas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-31 03:58:00, skaitė 354, komentavo 5

Signalo ir triukšmo santykio dėsnis kovoje prieš NATO kolaborantus

LDIENA teikiamas turinys turi būti koncentruotas ir savo turiniu šokiruoti NATO kolaborantus. Bukvaliai pjauti jiems gerkles. Kolaborantų įstatymo ribuose, žinoma. Tol kol kolaborantų režimas žlugs.

Vienas LDIENA trūkumas yra pernelyg didelis triukšmo lygis. Kartais yra naudinga pamatyti kažką naujo, sužinoti apie vieną ar kitą youtuberį ar kitą opozicionierių, kurio kitaip ir nepamatytum. Bet didesnę LDIENA straipsnių dalį sudaro neoriginalus kitose opoziciniuose portaluose publikuojamas turinys(Respublika, Alkas). Pilnų straipsnių įkėlimas taip pat gali pažeisti autorinių teisių įstatymą.

Pastebimas sabotažas iš NATO kolaborantų pusės. Kaip pvz Landsbergio straipsniai arba prieš savaitę įkeltas straipsnis apie klevo lapus ir ekologiją. Arba Vėdarinis, kuriam ir toliau leidžiama postinti neinformatyvius memus.

Palyginimui pažiūrėkime kaip tai implementuota r/Lithuania - Lietuvos kariuomenės kontroliuojamame subreddite. Leidžiama postinti tik patikrintiems žmonėms. Kontroliuojamas naratyvas. Užkardomi bet kokie opozicijos bandymai perimti diskusijos iniciatyvą. Faktai šalinami jei jie prieštarauja NATO kolaborantų skleidžiamam naratyvui. Visiškai kontroliuojama diskusija. Negali būti jokių nukrypimų nuo režimo linijos. Jų tikslas visiška indoktrinacija. Lenk medį kol jaunas.