Jungtinės Karalystės Vyriausybė pripažįsta, kad skiepai nuo COVID-19 pakenkė žmonių imuninei sistemai

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-10-13 14:53:00, skaitė 388, komentavo 2

Jungtinės Karalystės Vyriausybė pripažįsta, kad skiepai nuo COVID-19 pakenkė žmonių imuninei sistemai

Jungtinės Karalystės Vyriausybė pripažino, kad viena vakcina pasiskiepiję asmenys nebegalės įgyti visiško natūralaus imuniteto COVID-19 ligos atmainoms – ar galbūt bet kuriam kitam virusui. Taigi pažiūrėkime, kaip prasideda „tikroji“ pandemija!

JK sveikatos departamentas 42-osios savaitės „Skiepų nuo COVID-19 stebėjimo ataskaitoje“23 puslapyje pripažįsta, kad „N antikūnų kiekis žmonėms, užsikrėtusiems virusu po dviejų vakcinacijos dozių, yra mažesnis“. Toliau sakoma, kad šis antikūnų sumažėjimas iš esmės yra nuolatinis. Ką tai reiškia? Žinome, kad vakcinos neapsaugo nuo užsikrėtimo ar viruso perdavimo (iš tiesų, ataskaita kitur rodo, kad paskiepyti suaugusieji dabar daug dažniau užsikrečia nei neskiepyti).

Britų mokslininkai nustatė, kad vakcinos trukdo organizmo gebėjimui gaminti antikūnus po užsikrėtimo ne tik prieš smaigalio baltymą, bet ir prieš kitas viruso dalis. Visų pirma, neatrodo, kad paskiepyti žmonės nesudarytų antikūnų prieš nukleokapsidės baltymą, viruso apvalkalą, kuris yra esminė neskiepytų žmonių atsako dalis.

!-2-!

Ilgainiui paskiepytieji yra daug jautresni bet kokioms spygliuočių baltymo mutacijoms, net jei jie jau buvo užsikrėtę ir išgydyti vieną ar daugiau kartų. Kita vertus, neskiepytieji įgis ilgalaikį, jei ne nuolatinį, imunitetą visoms tariamo viruso atmainoms, natūraliai juo užsikrėtę net vieną kartą.

Pirmosios draudimo bendrovės atsitraukia, nes jų keliu artėja didžiulė žalų prisiteisimo banga. Anthony Fauci patvirtina, kad PGR testas negali aptikti gyvų virusų. Jis taip pat teigia, kad nei antigeno testas, nei PGR testas negali mums pasakyti, ar kas nors užkrečiamas, ar ne!!! Tai panaikina visus vadinamosios pandemijos pagrindus. PGR testas buvo vienintelis pandemiją pagrindžiantis dalykas.

Be PGR testų validumo nebelieka jokio pandemijos pagrindo visiems spaudos darbuotojams, gydytojams, teisininkams, prokurorams ir kitiems specialistams. Tai yra galutinis raktas, galutinis įrodymas, kad visos priemonės turi būti nedelsiant panaikintos!