Putinas yra „lochas“?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/puti... 2022-10-13 02:20:00, skaitė 356, komentavo 9

Putinas yra „lochas“?

„Demokratinis“ pasaulis tiesiog žviegia, koks blogas yra Putinas. Jį vadina pamišėliu, nevispročiu, teroristu, o aš manau, kad jis tėra viso labo lochas, kuris nesiima veikti kaip tikras demokratas. Demokratinis pasaulis veikė ir tebeveikia prieš kitas šalis, o ypač JAV, kartu su NATO.

Prisiminkime kaip 1999 03 24 NATO generalinis sekretorius J. Solana faktiškai paskelbė Jugoslavijai karą. NATO aviacija pradėjo bombarduoti Jugoslaviją. NATO oro pajėgų puolimuose iš pradžių dalyvavo 430 lėktuvų. Karui neplanuotai užsitęsus iki karo pabaigos į karo veiksmus buvo įtraukti 1200 kovinių lėktuvų14 NATO šalių. Pasiklausykite, ką tuomet kalbėjo dabartinis JAV prezidentas Džo Baidenas:

Tai ne šių dienų Ukraina ir jos sostinė Kijevas. Tai 2003 m. vaizdai iš Irako sostinės Bagdado, kuomet Vakarai stengėsi įdiegti toje šalyje demokratiją ir kitas svarbiausias civilizuoto pasaulio vertybes.

Kodėl lochas Putinas neima pavyzdžių iš Vakarų pasaulio ir nenušluoja Ukrainos nuo Žemės paviršiaus, kartu su taikiais gyventojais, tame tarpe ir vaikais, kodėl nesielgia kaip elgėsi NATO su Jugoslavija ir kitomis šalimis? Jis – lochas, bailys? O gal jis žmogus, kuriam svarbios nekaltų žmonių gyvybės?