Putinas supyko

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/puti... 2022-10-10 18:16:00, skaitė 388, komentavo 7

Putinas supyko

Krymo tiltas, kurį, kaip praneša Rusija, susprogdino Ukrainos spec. tarnybos, buvo V. Putino pasididžiavimas, kuriam pastatyti Rusija išleido beveik 4 mlrd. dolerių. Po to, kai buvo susprogdintas tiltas, buvo galima numanyti, kad Ukraina neapsieis be keršto.

Smūgiuota Charkovui

Charkovo meras praneša, kad pirmadienį į miestą smogta tris kartus. Igoris Terechovas teigia, kad raketos pataikė į energetikos infrastruktūros objektą. Pasak jo, kai kuriose miesto vietose dingo elektra, sutriko vandens tiekimas.

Nuo ryto į Ukrainos teritoriją buvo paleistos 75 raketos. Ukrainos prezidentūra teigia, kad sprogimai griaudėja daugelyje Ukrainos miestų. Prezidentas Volodymyras Zelenskis sakė, kad per daugybę smūgių miestams visoje Ukrainoje, įskaitant pirmąjį per kelis mėnesius sostinės bombardavimą, žuvo ir buvo sužeisti žmonės.

Smūgiuojamas ir Lvovas

Pirmadienio rytą Ukrainos vakaruose esančiame Lvove ir Lvovo srityje griaudėjo sprogimai. Kai kuriuose miesto rajonuose nutrūko elektros tiekimas. Lvovo sritis iki šiol buvo laikoma saugi Ukrainos teritorija, kurioje slėpėsi dauguma Ukrainos oligarchų.

Po naujausių, pirmadienio rytą surengtų Rusijos smūgių, dalyje Ukrainos Lvovo ir Charkovo miestų bei Sumų srityje nutrauktas elektros tiekimas, o kai kur ir vandens tiekimas.

BV inf.