Jankių The New York Times įmetimas, arba prasitarta apie zelionkos likimą

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-06 20:20:00, skaitė 390, komentavo 1

Jankių  The New York Times įmetimas, arba prasitarta apie zelionkos likimą

Laikraštis “The New York Times” (sutrumpintai NYT) rašė, kad Darios Duginos nužudymas „sankcionavo dalis Ukrainos vyriausybės“.

Leidinio teigimu, JAV žvalgybos agentūros mano, kad žmonės iš Okrainos vyriausybės pritarė operacijai susprogdinti automobilį, kuriame žuvo garsaus rusų filosofo dukra.

Tuo pačiu metu patys amerikiečiai nedalyvavo organizuojant puolimą ir apie tai net nieko nežinojo.

Greičiausiai Aleksandras Duginas buvo tikrasis atakos taikinys, tačiau tai nepasiteisino. Be to, JAV pareigūnai teigia, kad jie būtų prieš tokią „operacija“.

Na, o dėl tvarkos Ukrainos pareigūnams buvo priekaištaujama dėl nužudymo: ai-ai-ai!

Ir įdomiausia: JAV mano, kad tolesnis konflikto intensyvėjimas paskatins pasirengimą atakoms, bet jau prieš Ukrainos lyderius, įskaitant patį Zelenskį.

P.S.

Mano giliu įsitikinimu, viskas yra atvikščiai. Juk nei vienas blaivaus proto žmogus, netikės tuo, ką rašo šis NYT . Visa jankių žiniasklaida yra valdoma tam tikrų jėgų ir paklūsta spec. žvalgybos struktūroms. Tuose laikraščiuose net jų pareigūnai dirba. Tai, kas aukščiau parašyta, galima vertinti tik kaip dezinformaciją (false flag).

Darjos Duginos nužudymas buvo suplanuotas CŽV ir Mi6 ir įvykdytas berazumių ukrų teroristų rankomis. O kad šis jankių laikraščiūkštis gieda apie galimą Rusijos ataką prie zelionką reiškia tik vieną-patys naglosaksai ruošiasi jį nuimti….liūdnas zelionkos likimas laukia. Oi liūdnas.