JAV yra didžiausias blogio šaltinis pasaulyje

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-05 20:49:00, skaitė 390, komentavo 6

JAV yra didžiausias blogio šaltinis pasaulyje

JAV yra didžiausias blogio šaltinis pasaulyje. Visi mąstatntys žmonės tai supranta, bet ne visi tai gali garsiai įvardinti. Bet atsirado vienas garsus žmogus, kuris nepabijojo rėžti tiesos. Kas gi jis? Ogi vienas roko grupės „Pink Floyd“ įkūrėjų Rogeris Watersas.

Interviu Rolling Stone jis ypač nurodė, kad „visiškai kontroliuojama“ žiniasklaida „maitina“ paprastus žmones teiginiais, kad Rusija ir Kinija yra „blogos“, o JAV – „geros“.

„Esame bent 10 kartų piktesni už visus kitus. Mes nužudome daugiau žmonių. Mes dažnai kišamės į kitų šalių žmonių rinkimus. Mes, Amerikos imperija, darome visą šį blogį “, - leidinys cituoja Watersą.

Be to, jis pabrėžė, kad Vakarų žiniasklaida uoliai skleidžia melą apie tariamus Rusijos kariuomenės nusikaltimus buvusios Okrainos teritorijoje.

P.S.

Taip pat reiktų prisiminti tai, kad šis dainininkas yra nuolat puldinėjamas įvairių sionstinių grupuočių, atseit už jo „antisemitinius“ pareiškimus, nors jis banaliai gina palestiniečių interesus ir pasisako prieš jų genocidą.