Kodėl Ilonas Maskas pratrydo už Krymą ir derybas?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-10-04 23:20:00, skaitė 769, komentavo 24

Kodėl Ilonas Maskas pratrydo už Krymą ir derybas?

Juokas ima stebint šūdasklaidos, blocherių ir maskodročerių isterikas dėl pindoso Ilono Masko patrydaliojimų dėl Krymo ir derybų. Net bankų pastumdėlis ir "gerovės konclagerio" kūrėjas išdrįso tėkšti kalambūrą apie ratus.

O dar juokingiau žiūrėti nuo Masko pratrūko banderovcų perdakai!

Oi, na kaip tai PATS Ilonas Maskas, atseit už rusišką Krymą! Ypač Tviteryje. Na mat juos velniai chocholai - jie degradavo iki papuasų lygio, jiems ar šūdas ar arbūzas - vienodo skonio, ypač jei šamanai iš durnadėžės apie tai savo mantras perskaitys. Bet kiti, iki šiol atrodę protingesniais, ko tie lenda? Kuo patiki? 

Kas tas Ilonas Maskas? Iš esmės tai tik smulkus aferistas ir prachvostas, kuris pats visiškai nieko nesukūrė ir nepadarė. Jis viską arba pavogė iš kitų, arba gavo iš savo pachanų, kaip kosmines technologijas ir užsakymus iš NASA. Nes jis pavogs mažiau ir pagamins bent kažkokią raketą, nei valdininkai gavę pinigus tik pavogs. Visa Masko šaraškė - tai tik skalbimo mašina, kurioje savo pinigus išplauna korumpuoti pindosų korupcionieriai, verslininkai ir mafija. Maskas yra tik kartoninis durnintuvas, skirtas durninti amerikoniškiems lochams, kad, atseit, bet subinių valytojas gali tapti milijardieriumi, jei nuoširdžiai dirbs  dirba 35 valandas per parą, taupys, negers, nerūkys, neskaitys Biblijos... nors Biblija USA jau neaktuali. Karoče, parodęs iniciatyvą ir išradingumą kiekvienas subinių valytojas gali tapti milijardieriumi.

Iš tiesų  Muskas - tai tiesiog sukčius, kurį Pindostano valdininkai, kariškiai, mafija, naudoja įsisavinti-ištratinti valdiškus pinigus ir išplauti nusikalstamiems kapitalams. Ne daugiau. Tokių veikėjų buvo ir yra ten labai daug. Ir labai daugelis savo nusikaltimą gyvenimą baigė netikėta mirtimi. Taigi, jei Maskas netyčia mirtinai užsprings špinatu, tai labai nenustebkite.

Taip kad nereikia amerikonisko Ostapo Benderio žodžių priimti rimtai. Reikia suprasti, kodėl šitas gaidelis taip staiga užkakariekino už Krymą. Juk šitam ujobiščiai visiškai nusispjauti ir ant rusų, ir ant ukrainiečių, ir ant Krymo. Tai kas gi atsitiko? Ko jis taip staiga užkakariekino ir užmojavo ruso-amerikano draugystės vėliavėlėmis, dainuodamas „mir-družba-žvačka“?

O viskas labai paprasta, tiesiog Ilono Masko „Starlink“ palydovai dirba NATO, būtent jie užtikrina žvalgybą ir duomenų perdavimą, tame tarpe GPS. Būtent GPS liūdnai pagarsėjusius „Haimersus“ padaro pavojingais – būtent taip į taikinį nukreipiamos raketos. Taip kad be interneto ir GPS „Heimers“ tėra fufliakas ir metalo laužo krūva. O atsižvelgiant į naujų regionų įėjimą į Rusijos, teroristinius aktus prieš "Nord Streams" dujotiekius, keičiasi karo pobūdis ir NATO šalių infrastruktūra tampa teisėtu Rusijos armijos taikiniu, kas jau buvo pareikšta. Pirmoje eilėje palydovai. Ne, Pindostano valstybės palydovų niekas nesiruošia numušinėti, bet štai privatūs palydovai netgi labai gali būti. Tai reiškia, kad per kelias savaites po tokio „Starlink“ palydovų skerdimo USA armija taps kurčia ir akla. Ir Pentagone tai staiga suprato ir pradėjo šykti plytomis. Nors jie jau iš pradžių apsišyko šių metų kovo mėnesį. Nes kovo mėnesį Ilonas Maskas interviu „Business Insider“ netikėtai susitampė:

"Jei pabandyti išvesti iš rikiuotės "Starlink", tai tas nebus lengva, nes jau yra 2000 palydovų. O tai reiškia daug priešpalydovinių raketų. Tikiuosi, mums nereikės to patikrinti praktiškai, bet, aš manau, kad mes galime leisti palydovus greičiau nei jie galės leisti priešpalydovines raketas."

Tai buvo tada, kada amerikonų debilai su antpečiais pasitikėdami savimi skelbė, kad Rusija turi raketų atsargas tik savaitei. Na, čia jie tai realiai apsišyko su skaičiavimais. Taip kad dabar, sunaikinus „Nord Stream“ dujotiekius, Rusija turi teisę sunaikinti „Starlink“ palydovus – jie yra privatūs, o ne valdiški. Taigi Ostapas Bendorovičius Maskas čia gali tik paverkti, paduoti į teismą ar kreiptis į seksualinių mažumų lygą, Rusijai bus pofig, nes vakarai ir taip jau užmarinavo Rusijos nuosavybės ir lėšų už šimtus milijardų dolerių. „Starlink“ palydovai sproginės, arba juos kaip visai neseniai užklups "magnetinės audros", o pindosų armija praras kovinį pajėgumą. Štai ir visa Masko kakariekinimo priežastis. Jis ir Pentagonui turi parodyti, kad yra už Krymą ir taiką visame pasaulyje, tik nenumušinėkite „Starlink“ palydovų.