Rusai – gal ir ne tokie žmonės, kaip kiti, bet vis tiek – žmonės

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/rusai-gal... 2022-10-01 19:58:00, skaitė 231, komentavo 12

Rusai – gal ir ne tokie žmonės, kaip kiti, bet vis tiek – žmonės

Pasaulis jau turi patirties, kas lieka, kai būna susprogdinama atominė bomba. Nuotraukoje Japonijos miestas Hirosima.

Lietuvos nepriklausoma užsakomoji bei biudžetinė žiniasklaida praktiškai kiekvieną dieną skelbia, kad branduolinis karas, kurį nori pradėti Rusija, praktiškai neišvengiamas.

Todėl gyventojai sistemingai pratinami prie tos minties, kad tokiam karui tikrai reikėtų visiems nusiteikti, apie tai skelbiama begalėje kasdienių publikacijų.

Nepriklausomas Žmonių partijos portalas spalio 1 d., t.y. sekmadienio rytą taip pat būsimam branduoliniam karui skiria pagrindinį dėmesį.

„Ukrainos kariuomenėje tarnaujantis politologas Viktoras Andrusivas paaiškino, kas laukia Rusijos, jei ji drįs smogti Ukrainai branduoliniu ginklu“, - skelbiama analitinėje analizėje „Politologas: Kyjivas žino, kaip atsakytų į branduolinį smūgį“.

Pasak kariaujančio politologo, „artimiausi keli mėnesiai bus lemtingi karo atžvilgiu“.

„Tai nereiškia, kad karas greitai baigsis. Tačiau artimiausi keli mėnesiai akivaizdžiai pademonstruos, kad Rusija negali laimėti šio karo, o Rusijos visuomenė, kuri iki šiol gyveno taip, tarsi karas – ne jos reikalas ir jai neturėtų rūpėti, pamatys tikrąją padėtį. Rusai – gal ir ne tokie žmonės, kaip kiti, bet vis tiek – žmonės. O žmogus tokiomis sąlygomis gyventi negali”, - išaiškino V. Andrusivas.

Kariaujantis politologas atskleidė, koks Ukrainos atsakas lauks Rusijos, kai ji pagaliau panaudos branduolinį ginklą.

Norintiems tai sužinoti, nepriklausomas Landsbergių leidinys prašo susimokėti kelis eurus, taikomos nuolaidos.

praso%20euru.jpg

P. S.

Ekspertai.eu primena, kad sprogus atominei bombai nedarytumėte klaidos ir nenaudotumėte plaukų kondicionieriaus, o tik muilą ir vandenį, taip išliksite gyvi ir sveiki. Tokias rekomendacijas dalina jau minėtas nepriklausomas Landsbergių leidinys:

klaida.jpg

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Kalbant apie kiekvieną dieną intensyviai reklamuojamą būsimą branduolinį karą, tai tikrai neatrodo kaip įprasti kasdieniai beretiniai kliedesiai, publikuojami nepriklausomoje užsakomojoje bei biudžetinėje-valstybinėje žiniasklaidoje.

Pasižiūrėjus, kaip lengva ranka įvykdytas beprecedentis teroristinis su „Nord Stream“, galima suprasti, kad bepročiai yra pasiryžę bet kam. Juolab patirties, kaip atominės bombos veikia praktikoje, yra.

Susiję:

Virš Baltijos šalių kybo branduolinio smūgio grėsmė: labiausiai nukentėtų Latvija arba Lietuva

putin%20atom--01.png