Ačiū pše panstwo, ačiū Amerika!

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-28 20:59:00, skaitė 596, komentavo 4

Ačiū pše panstwo, ačiū Amerika!

Europiečiai, nors ir pamažu, pradeda suprasti, kad „Nord Stream“ ir „Nord Stream 2“ avarijos nėra tik šiaip sau. Be to, keistu būdu šis įvykis sutapo su dujotiekio „Baltic Pipe“, vedančio iš Norvegijos į Lenkiją, atidarymu.

Akivaizdu, kad tai buvo būtent sabotažas, o tiksliau teroristinis aktas, kurio tikslas – paveikti energetikos rinką ir bandyti atsikratyti Rusijos. Tiesa, yra rizika, kad dėl to užšals pusė žemyno, bet kada tokios smulkmenos domino kapitalą?

Naujienos apie avariją:

Laikraštis „Berlingske“ rašo, kad nuotėkis iš „Nord Stream“ dujotiekio gali būti „tyčinio veiksmo rezultatas“.

„Tai ne mažas įtrūkimas, o tikrai didelė skylė, o iš vamzdynų išeina labai labai daug dujų. Per kelias ateinančias dienas jos ir toliau plūs“, - rašo leidinys.

Labai keisti sutapimai:

JAVų karinio jūrų laivyno ekspedicinės pajėgos, vadovaujamos amfibinio puolimo laivo USS Kearsarge, šiandien atlikusios užduotis Baltijos jūroje, buvo pastebėtos keliaujančios Baltijos sąsiauriu į Šiaurės jūrą. Atstumas yra atitinkamai 30 ir 50 km nuo dujotiekių „Nord Stream“ ir „Nord Stream-2“.

Dujų nuotėkio iš dujotiekių srityje, buvo užregistruoti galingi povandeniniai sprogimai, pranešė Švedijos seismologijos centras. Sprogimai yra aiškiai žmogaus sukelti – šioje vietoje nėra tektoninių plyšių ir ugnikalnių.

Ir dar sutapimas:

Šiandien Baltuosiuose rūmuose ir JAV Kongresui atėjo atviras pranešimas, kad britų narai iš Karališkojo laivyno vykdė pratybas Bornholmo įdubos teritorijoje.

Šiandien, 19:00 val., Didžiojoje Britanijoje vyks dviejų Jo Didenybės karinio jūrų laivyno jūreivių apdovanojimo ceremonija. Jie bus apdovanoti „už karinius nuopelnus ir svarbių renginių surengimą užsienio teritoriniuose vandenyse“.

P.S.

Dabar palyginkime žemėlapius.

Viršuje – dujotiekių Nord Stream 1 ir Nord Stream 2 sabotažo vietos. Apačioje – vakar atidarytas dujotiekis iš Norvegijos (per Daniją) į Lenkiją.

Oho, koks „atsitiktinumas“. Tikrų tikriausi dyvų dyvai. Sprogimai apgadino Rusijos dujotiekio į Vokietiją vamzdžius prie pačios Danijos salos, šalia kurios Norvegijos vamzdžio atšaka į Lenkiją eina tiksliai per „Šiaurės srovę“. Ir iškart po teroristinių išpuolių prieš svarbiausią Europos logistikos infrastruktūrą Morawieckis iššaukiančiai, apgailėtina kalbėdamas apie „Rusijos dominavimo pabaigą“, atidaro naują dujotiekį.

Tikri stebuklai.

P.S.S.

O tai skiriu kumečiams, kuriems delfio pezalai ištrynė paskutinius smegenų likučius.

Buvęs Lenkijos užsienio reikalų ministras, o dabar Europos deputatas Radoslawas Sikorskis taip suskubo laižyti užjūrio šeimininkui sėdimąją, kad norimis nenoromis išdavė šio teroristinio akto užsakovus ir vykdytojus. Ačiū pše panstwo, ačiū Amerika!