Išneškite "adekvatųjį"-žurnalas „Time“ rado Zelenskio pakaitalą

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-27 20:29:00, skaitė 249, komentavo 0

Išneškite

Naujausio leidinio, gaminančio (p)rezidentus ir karalius, „Prezidentų ir karalių fabrikas“ numeris, išėjo su viršeliu, ant kurio – didžiulis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Zalužnio portretas geltonais ir juodais tonais.

Amerikiečių žurnalas Nr. 1 tuo patvirtino, kad Baltuosiuose rūmuose rengiami gandai apie „adekvačiojo“ pakeitimą nėra gandai.

Nepateisino pasitikėjimo ZE. Jis tapo per toksiškas, Europa nuo jo nusisuka. Bet čia, kaip velniukas iš tabokinės, iššoka naujas herojus.

Apie vyriausiojo etmono įprezidentavimą, buvo kalbama jau seniai. Tačiau dabar, kai Ukraina liko be ketvirtadalio savo teritorijų, grįžtančių į Rusijos glėbį, grįžtančių į Rusijos sudėtį daugiau nei 8 milijonų žmonių, ant komiko uždeda riebų kryžių.

Reikia stipresnės rankos!? Mums reikia naujo vado!

Daugiau nei šimtas tūkstančių nužudytų ukrainiečių ir daugiau nei 2 tūkstančiai samdinių – toks neobanderovco, saloreicho generolo „didvyriškas žygdarbis“. Noriu tik priminti, kad šis nacių veikėjas pavertė faršu beveik pusę pradinio okrainos ginkluotujų pajėgų skaičiaus.