Linas Linkevičius – sionistų klapčiukas

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/12... 2015-12-12 17:22:07, skaitė 3130, komentavo 0

Linas Linkevičius – sionistų klapčiukas

Sklinda įdomi žinia, kad vienas iš pagrindinių Lietuvos politinio „elito“ rusofobų, buvęs Komjaunimo veikėjas, etatinis karjeristas, dabar Užsienio reikalų ministro pareigas einantis Linas Linkevičius, viešėdamas Niujorke ir petis į petį stovėdamas su Chabad Lubovič bei kitų ekstremistinių žydų religinių sektų veikėjais, gavo garbę Chanukos šventės proga įžeibti didžiausią pasaulio menorą.

Chanuka – religinė judaizmo šventė, per kurią minima karinė žydų pergalė prieš Sirijos graikus. Niekam ne paslaptis, kad sionizmas ir judaizmas remiasi žydų, kaip neva dievo išrinktosios, už visas kitas aukštesnės tautos dogma, o tai yra ne kas kita, kaip grynų gryniausias rasizmas, kurio kruviną veidą matome dešimtmečius besitęsiančiame Izraelio terore prieš Palestinos žmones.

Tuo tarpu sionizmą ir judaizmą remianti žydų buržuazija turi ypatingai didelę įtaką Jungtinėms Valstijoms ir jų užsienio politikai, tad nenuostabu, kad L. Linkevičius, kaip vienas karščiausių euroatlantinės imperijos lietuviškųjų liokajų, viešėdamas JAV nepatingėjo apsilankyti ir šiame renginyje, tuo būdu parodydamas, kokios vertybės yra savos ir jam, ir „nepriklausomos“ Lietuvos valstybės vadovams: jie eina iš vien su jankių imperialistais ir sionistais prieš pasaulio tautų laisvę ir nepriklausomybę.