Atsilikusi ir Putino režimo nualinta Rusija

Autorius: RaRus Šaltinis: http://cont.ws/post/160352... 2015-12-10 01:13:55, skaitė 8561, komentavo 3

Atsilikusi ir Putino režimo nualinta Rusija

Viskas, ką jūs norėjo žinoti, tačiau bijojote paklausti.

Rusijos realybė - pusaiu sugriuvusios geležinkelio stoties fone stovi surūdijęs traukinys dar su tarybiniais vagonais. Samara, 2015 metai:

Gąsdinanti Sočio griuvėsių tamsa:

Kadaise tai buvo galingiausia armija pasaulyje, dabar gi rusų kareiviai važinėja štai tokiais sutrūnijusiais sunkvežimiais. Nutrupėję dažai, apdaužytas ir aplankstytas kėbulas, nuolatiniai gedimai kelyje.

Vienintelis darbas, kuriam dar yra tinkamos šios mašinos - tai surinkti stiklo tarą iš geriančių aplinkinių gyventojų, tuo šiandien ir užsiima rusų kariškiai, važinėjantys žemiau pavaizduotais supuvusiais kamazais:

O čia regite "Altajaus motorų gamyklos" kolektyvą. Kadaise čia surinkinėjo dyzelinius variklius laivams, o dabar, pažvelkite į nuotrauką - girti juodadarbiai vartoja alkoholinius gėrimus tiesiog darbo vietoje. Ir toks vaizdas - įprastas visose Rusijos gamyklose:

Putino okupantai tiesia galingą elektros kabelį į užgrobtą Krymą, dabar jie neįtikusius žmones baus elektros kėdėse:

Propagandos generatorius Krasnodare. Kaip matote, jis pritraukė kelias dešimtis apkvailintų žmonių, kurie jaučiasi laimingi ir net nepastebi, kad aplinkui juos stovi apgriuvę namai ir lūženos, po kojomis - į dulkes sutrupėjusios šaligatvio plytrelės, duobės, šiukšlės ir purvas iki kelių:

Visi rusai, kuriems neužteko proto emigruoti - alkoholikai ir nevykėliai, gyvenantys ant, ką paveldėjo iš TSRS, o pastatyti kažką naujo - nesugeba. Ką įrodo ši 2-osios Leningrado Atominės Elektrinės statybos aikštelės nuotrauka:

Rusijoje visa automobilių pramonė beviltiškai pasenusi, nesugebanti sukurti nieko naujo. Užeikime į KAMAZ'o gamyklą, pažiūrėkime kaip apgailėtinai atrodo karinės autotechnikos gamyba Rusijoje. KAMAZ-53949 Taifūnas:

Rusijos valdžia vos pareikalavus Turkijai tučtuojau pradėjo jai tiekti didelio skersmens vamzdžius, skirtus "Turkijos srauto" dujotiekio statybai:

Jauna mama uždengė akis vaikui, kad jo vaikiškos psichikos netraumuotų pasibaisėtinas Putino režimo sugriauto mieto vaizdas. Joškar-Ola, 2015 metai:

Samaros chruščiovkės. Šiame mieste nepastatytas nė vienas gyvenamasisi namas nuo pat Putino atėjimo į valdžią 2000 metais!

Novorosijsko lūšnynas - štai iki kokios apverktinos būsenos yra nugyventi Juodosios jūros pakrantės miestai Rusijoje. Greitai taip pat atrodys ir Krymo miestai! Reikėjo galvoti anksčiau, prie ko jungiatės!

Kruvinasis diktatorius asmeniškai vaikšto po tuščius ir išplėštus Uralo vagonų gamyklos cechus ir mąsto, ką gi dar galima būtų išvogti šalyje iki tokios pat stadijos:

O tuo metu nuskurdę rusai per pirmąją pardavimų dieną nusipirko 780-ias tokias "LADA Vesta" ir dar sumokėjo iš anksto už 1500 mašinų. Štai iki ko priveda ubagystė...

Raudonoji aikštė - kovos su Putino režimu centras - ir vėl paskendusi chaose, čia dega padangos.

Prieš kruviną Putino režimą sukilo vietos gyventojai. Daugelis iš tų, kas šiuo metu įvykių centre - neblaivūs. Žmonės skanduoja necenzūrinius lozungus ir kelia masines riaušes.

Aktyvistai praneša, kad nesiruošia palikti aikštės ir grąsina valstybiniu perversmu:

Tolimame užkampyje, Miaso mieste paleista serijinė štai tokių archaiškų medinių vežimaičių gamyba - tai viskas, ką tesugeba pagaminti Rusija XXI amžiuje:

Viename iš Maskvos rajono Odincovo kiemų, vaikams nebeliko kur žaisti - vietinė korupcionierių valdžia pavertė šį kiemą į milžinišką automobil;ių aikštelę savo užsienietiškiems automobiliams:

O tai yra Sankt-Peterburgo metro vagono durys. Ant jų specialiai pavaizduotas kažkokie gražūs rūmai Europoje, kad paniūrę peterburgiečiai žinotų, jog kažkur Vakaruose  yra toks grožis, kurio niekuomet nebus Rusijoje:

Rusija išmiršta, žmones palieka likimo valiai savo namus ir bėga iš šalies.

Kaip šio nesulaikomo emigracijos proceso pavyzdys - keturios pakrypusios trobelės, nedideliame Krasnogorsko miestelyje:

Mums pavyko gauti unikalius kadrus iš Krwasnodaro. Čia praktiškai baigtas statyti pats didžiausias kalėjimas politiniams kaliniams Rusijoje, kodiniu pavadinimu "Koliziejus".

Kaip ir Senovės Romoje čia bus laikomi žmonės išdrįse prieštarauti dabartiniam režimui. Žinoma, vargu ar bus prieita iki gladiatorių kautynių, tačiau sprendžiant pagal pastato išvaizdą, patekusiems ten žmonėms bus labai nesaldu! Kaip gi visdėlto nepasiekiamai toli barbariškai Rusijai iki šviesių europietiškų vertybių!

Europiečių ekspertai pripažino rusų Novokuznecką vienu iš pačių purviniausių, niūriausių ir netinkamų gyventi miestų pasaulyje. Mes, žinoma, su jų nuomone visiškai sutinkame, juk tai europietiški(!) ekspertai:

Atsilikę vatnikai, cha cha cha, jūs tik pasižiūrėkite kaip jie dirba laukuose - kauptukais ir rankomis. Tai labai didelė laimė sutikti kur nors leisgyvį senutėlį kombainą, užsilikusį no TSRS laikų. Ir tai XXI amžius!

Štai toks nesuprantamas statinys buvo suręsta prieš metus Novosibirske. Vietiniai gyventojai kol kas negali suprasti, kas tai per daiktas, tačiau vakarų ekspertai jau iškėlė versiją, jog tai ne kas kita, o milžiniškai viršhorizontis Putino propagandos retransliatorius. Aukšto dažnio signalai metalinio tinklo pagalba yra paskleidžiami milžinišku atstumu, tuo pačiu veikdami nieko neįtariančių rusų psichiką.

Dabar nesunku suprasti, kodėl Vladimirą Putiną palaiko 95% gyventojų:

Jekaterinburgo griuvėsiai. O juk prie Jelcino nieko to nebuvo, tai buvo žydintis miestas!

Kaip žinia, Rusijoje neįmanoma pagaminti nieko kas susiję su aukštosimis technologijomis, parašykite komentaruose, kas čia per šūdas? Mes manome, kad tai dar vienas samagono aparato RD (Rusija Dvėsk) modelis nr. 180.

Beje, JAV nusipirko tokių aparatų partiją, įdomu ką su jais darys? Negi nori taip pat beviltiškai prasigerti kaip rusai?

Ir pabaigai - Maskvos barakai. Kaip matome, po Napoleono kariuomenės sukelto gaisro, barbarai azijatai taip ir nesugebėjo atstatyti savo barbariškos sostinės:

Atsilikusi ir Putino režimo nualinta Rusija. 2 dalis

Iš barbarų azijatų į civilizuotų žmonių kalbą Išvertė Laurynas Ragelskis