JD Rucker: Globalistai sąmoningai keičia pasakojimą apie vakcinas, kad atvertų kelią persvarstytai pandemijos sutarčiai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-09 09:16:00, skaitė 333, komentavo 5

JD Rucker: Globalistai sąmoningai keičia pasakojimą apie vakcinas, kad atvertų kelią persvarstytai pandemijos sutarčiai

Pasak JD Ruckerio, ruošiantis Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) "atnaujintai" pandemijos sutarčiai 2022 m. gruodį, Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinos naratyvas keičiasi.

"NOQ Report" vyriausiasis redaktorius per laidos "The JD Rucker Show" epizodą atskleidė, kad globalistai sąmoningai keičia naratyvą nuo "vakcinos yra saugios ir veiksmingos" į "skiepai iš tikrųjų kelia žmonijai chaosą".

"Įsivaizduokite, kokia bus reakcija į pandemijos sutartį, kai jie pripažins, kad sudėjo vakcinas, kurios daro daugiau žalos nei naudos - ir iš tikrųjų turime dešimtis milijonų, gal šimtus milijonų, o gal milijardus žmonių, kurių imuninė sistema nusilpusi, kurių širdims gresia pavojus, kurių kraujas kreša", - sakė jis.

Ruckeris tęsė, kad tada kaltė bus suversta politikams, įskaitant buvusio prezidento Donaldo Trumpo "operaciją "Warp Speed", sveikatos apsaugos agentūroms ir pačioms didžiosioms farmacijos bendrovėms.

"Tuomet jie mums pasakys, kad PSO turi turėti visišką viso to kontrolę ir jau dabar atgaivina pandemijos sutartį. O mes galvojome: "Gegužę ją uždarė", bet ji grįžta", - sakė jis.

Kaip rašoma "Global Research" straipsnyje, PSO tęsia planus priimti naują arba peržiūrėtą tarptautinę pasirengimo pandemijoms sutartį, nepaisant to, kad anksčiau šią vasarą susidūrė su kliūtimis, kai dešimtys šalių, daugiausia nepriklausančių Vakarų pasauliui, paprieštaravo šiam planui. Naujuoju susitarimu, kurio buvo sutarta siekti per PSO tarpvyriausybinio derybų organo posėdį, būtų sukurta nauja pasaulinė reagavimo į pandemijas sistema. Ruckeris atkreipė dėmesį, kad elitiniai globalistai, įskaitant Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) įkūrėją Klausą Schwabą ir didžiųjų technologijų magnatą Billą Gatesą, norėdami perimti visišką kontrolę, nesirūpins, kad prarastų veidą, pripažindami, jog vakcinos iš tiesų yra neveiksmingos.

"Jiems svarbu, kad galėtų mus stebėti ir kontroliuoti. Jie naudosis centriniais bankais ir skaitmeninėmis valiutomis, kurios bus pritvirtintos prie vakcinų pasų", - perspėjo Ruckeris.

Ruckeris ragina žmones ruoštis "pandemijos panikos teatrui".

Ruckeris teigė, kad visuomenė turėtų padėkoti tokiems informatoriams kaip mRNA technologijos išradėjas Dr. Robertas Malone'as @RWMaloneMD (telegram), internistas ir kardiologas Dr. Peteris McCulloughas @PeterMcCullough ir verslininkas bei tiesos gynėjas Steve'as Kirschas. McCullough yra vienas iš daugelio gydytojų, propaguojančių ivermektiną kaip "kelių vaistų protokolo", skirto ankstyvam COVID-19 gydymui, dalį. Tuo tarpu S. Kirschas drąsiai pasisakė prieš nesaugius COVID-19 skiepus.

"Dabar galime pasidžiaugti išaiškėjusia tiesa, tačiau netrukus viskas taps tikrai nemalonu", - sakė laidos vedėjas.

Tačiau, užuot džiaugęsis šia pergale, Ruckeris ragino žmones pradėti stiprinti savo gynybą. Jis pridūrė, kad globalistai nesiruošia sustoti, prisiimti nuostolių ir tiesiog pereiti prie ko nors kito.

"Galiausiai jie nori, kad žmonės būtų priversti. Jie norėtų laimėti ir priversti žmones pasiskiepyti kuo daugiau skiepų, nesvarbu, ar tai būtų naujosios vakcinos nuo poliomielito, beždžionių raupų, ar nuo hemoraginės karštligės, kad galėtų tęsti savo depopuliacijos pastangas."

Jis taip pat perspėjo, kad "realiuoju laiku stebime kito etapo - pandemijos panikos teatro - pradžią, kuris yra Didžiojo perkrovimo diegimo galutinio etapo pradžia.

"Tai vyksta daug greičiau, nei tikėjausi, bet tai vyksta dabar", - užbaigė jis.