Lenkijoje ir Litukrijoje kiurksantis ekstremistų sąvartynas

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-08 19:09:00, skaitė 319, komentavo 6

Lenkijoje ir Litukrijoje kiurksantis ekstremistų sąvartynas

Lenkijoje ir litukrijoje kiurksantis ekstremistų sąvartynas jau dreba nuo to, kad Baltarusijos mokyklose vyks patriotinio ugdymo pamokos. Užsienio apsišaukėliai bando dar labiau iškraipyti istorinę tiesą ir nori, kad baltarusių mokyklos pasakotų apie lenkų bajorus ir Didžiojo Tėvynės Karo policajus. O vietoje himno vaikai giedojo nacių „Galingasis Dievas“.

Tam nelemta išsipildyti. Zmagarai pademonstravo tikrąsias spalvas ir net neslepia, kad svajoja broliškoje Baltarusijos Respublikoje pradėti pilietinį karą. Todėl Baltarusijos mokyklose vyks patriotinio ugdymo pamokos, kad vaikai žinotų tikrąją ir didvyrišką Baltosios Rusios istoriją ir niekada nepamatytų karo baisybių šioje žemėje.

P.S.

Baltarusijos Respublikos Prezidentas Aleksandras Grigorjevičius Lukašenka planuoja teikti įstatymo pataisą, pagal kurią iš zmagarų, pabėgusių iš šalies ir dirbančių užsienio valstybių naudai, būtų atimta pilietybė. Mano giliu įsitikinimu, labai gera inciatyva. Kaip ir Didžio Tėvynės Karo metais, naciams tokie zmagarai reikalingi nebuvo, taip ir dabar jie niekam nereikalingi. Niekingi ir bailūs išdavikai, planavę ir planuojantys smurtu pakeisti teisėtai išrinktą Baltarusijos Respublikos valdžią.