SENSACIJA: Lietuvos teismai dirba Rusijai?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/sens... 2022-09-08 14:06:00, skaitė 364, komentavo 29

SENSACIJA: Lietuvos teismai dirba Rusijai?

Tai žinia, kuri gali šokiruoti netgi pačius Valstybės saugumo departamento darbuotojus. Klaipėdietis verslininkas jau ilgą laiką bylinėjasi su galimai Rusijos tarnyboms dirbančiais, apgaulės būdu gavusiais Lietuvos pilietybę, asmenimis. Šiuos faktus klaipėdietis Edmundas perdavė Lietuvos teismui. Edmundas bylinėjasi su galimai apgaulės būdu gavusiu Lietuvos pilietybę rusu, kuris netgi grasina verslininkui susidorojimu, nes turi ryšių su Rusijos specialiosiomis tarnybomis (yra garsinis pokalbio įrašas).

Edmundas teismui pateikė šio žmogaus Rusijos paso kopiją, kaip įrodymą, kad jis turi Rusijos pilietybę (o tai buvo nuslėpta). Teisėjas į Edmundo pateiktus faktus net nesigilino ir tokiu būdu, galimai, sudarė galimybę Lietuvoje veikti galimam Rusijos agentui, kuris atvirai gyrėsi, kad turi ryšių su Rusijos specialiosiomis tarnybomis ir jomis grasino.

Šiuo metu bylos tyrimas baigtas, todėl tik dabar Edmundas gali apie tai viešai kalbėti. Kyla elementarus klausimas: kam dirba Lietuvos teismai? Edmundui pasiūliau kreiptis į Valstybės saugumo departamentą ir paviešinti galimai prieš Lietuvą veikiantį asmenį, kuris, turėdamas Rusijos pilietybę, galimai apgaulės būdu gavo Lietuvos pilietybę.

Apie tai ir dar daugiau – labai įdomiame vaizdo įraše.

https://youtu.be/1PIXtSLxcMM