V.Orbanas šiandien pagerbs Gorbačiovą, o V.Landsbergis pamiršo pagerbti savo geradarį

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-09-05 03:51:00, skaitė 266, komentavo 4

V.Orbanas šiandien pagerbs Gorbačiovą, o V.Landsbergis pamiršo pagerbti savo geradarį

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas šiandien dalyvauja Michailo Gorbačiovo atsisveikinimo ceremonijoje, praneša vengrų dienraštis  "Magyar Hirlap".

Ministras pirmininkas Viktoras Orbanas šeštadienio rytą išvyko į Maskvą pagerbti buvusio Tarybų Sąjungos lyderio Michailo Gorbačiovo laidotuvių, MTI sakė premjero spaudos tarnybos vadovas Bertalanas Havasi.

Gorbačiovas bus palaidotas Maskvos Novodevičių kapinėse, o prieš tai įvyks vieša ceremonija Maskvos profesinių sąjungų rūmų kolonų salėje.

O kodėl į atsisveikinimo ceremoniją su Michailu Gorbačiovu, rugpjūčio 30 d. po ilgos ir sunkios ligos mirusiu pirmuoju ir paskutiniu Sovietų Sąjungos prezidentu, nenuvyko buvęs sovietų nomenklatūrininkas Vytautas Landsbergis? 

Pasak. prof. P.Gylio (žiūr.video), V.Landsbergis yra "Gorbačiovo kūdikis", nes būtent Gorbočiovo dėka jis tapo Persitvarkymo Sąjūdžio vadovu, buvo nepelnytai apdovanotas profesoriaus titulu, prestižiniu butu Žvėryne!

Labai daug įdomybių apie faktinį Lietuvos valdovą sužinos jaunimas iš prof.P.Gylio pasakojimo.

Ar ne iš KGB-istinės praeities tamsybių veržiasi "patriarcho" bjaurūs žodžiai Tautai: "gyvatynas, kirmėlynas, jedinstveninkai" ir pan. Yra toks liaudies posaskis: "Kuo pats kvep, tuo kitus tep".

https://www.youtube.com/watch?v=Fp55k-ay55A