ESATE PAČIAME PAVOJINGIAUSIAME ŠIUOLAIKINIO HIBRIDINIO KARO ETAPE. ŠTAI KARO PASLAPTYS

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://tipon.substack.com/p/y... 2022-09-04 23:34:00, skaitė 355, komentavo 6

ESATE PAČIAME PAVOJINGIAUSIAME ŠIUOLAIKINIO HIBRIDINIO KARO ETAPE. ŠTAI KARO PASLAPTYS

Įvadas į šiuolaikinio karo principus

Šimtai milijonų žmonių mirs ir milijardai žmonių nukentės nuo COVID-19 viruso ir vakcinų. Dr. Deividas Martinas pateikia įrodymų, kad amerikiečių mokslininkai dešimtmečius dirbo siekdami COVID-19 virusą ir vakcinas paversti labai užkrečiamais ir mirtinais biologiniais ginklais. Tuomet viso pasaulio vyriausybės ir didžioji žiniasklaida darė viską, ką galėjo, kad kuo labiau padidintų piliečiams daromą žalą.

Tuo tarpu dar vienas mirtinas išpuolis prieš žmoniją įsibėgėja. Šią žiemą europiečiai susidurs su ekonominiu žlugimu, energijos trūkumu šaltą žiemą ir baisiu maisto trūkumu. JAV ir Europos vyriausybės sąmoningai naikina Europą ir dėl to kaltina Rusijos ir Ukrainos karą. Tačiau karas tėra tik pasiteisinimas silpniems piliečiams nieko nedaryti dėl tikrosios problemos - jų grobuoniškų vyriausybių. Karas taip pat veikia kaip plonai užmaskuotas grasinimas, parodantis piliečiams, kas gali nutikti, jei jie nepaklus.


Žmonės prieš atsilikusius valdžios šunis

JAV ir daugelis kitų pasaulio valstybių žengia iš paskos Europai, siekdamos visiško civilizacijos žlugimo. Viskas dėl to, kad vyriausybės savo piliečiams taiko destruktyvią politiką.

Esame paskutinėje mirtino pasaulinio hibridinio karo stadijoje.

Dauguma piliečių slepiasi, bijodami greitų, kulkosvaidžiais vykdomų atakų. Daugelis nežino, kad dalyvauja hibridiniame kare. Tie nedaugelis, kurie žino, neturi nė menkiausio supratimo, ką daryti.

Žmonės turi išmokti, kaip išgyventi šiame mirtiname kare.

Toliau pateikiame įvadą į šiuolaikinį karą. Po jo pateikiamas naudingesnis apibrėžimas. Ir galiausiai - keletas strategijų, kaip į karo mašinas įsukti beždžionių raktus.

Kas yra šiuolaikinis karas?

Šis Vikipedijoje pateiktas apibrėžimas apie penktosios kartos karą yra gera įžanga.

"Penktosios kartos karas (5GW) - tai karas, kuris pirmiausia vykdomas naudojant nekinetinius karinius veiksmus, pavyzdžiui, socialinę inžineriją, dezinformaciją, kibernetines atakas ir naujas technologijas, pavyzdžiui, dirbtinį intelektą ir visiškai autonomines sistemas. Daniel Abbot penktosios kartos karą apibūdino kaip informacijos ir suvokimo karą".

Rekomenduoju perskaityti visą straipsnį, kad susipažintumėte su prielaidomis.

5GW apibrėžime išvardijami keli šiuolaikinio karo komponentai, tačiau nepaaiškinama jų funkcija ir santykinė svarba. Todėl būtina toliau pateikta analizė.

Naujos technologijos leidžia iš esmės laisvai ir nedelsiant bendrauti pasauliniu mastu. Dabar dezinformacija gali būti perduodama visame pasaulyje ir akimirksniu sukelti ekonomines katastrofas, griaunant žmonių pasitikėjimą, arba pilietinius neramumus, pateikiant melagingus kaltinimus.

Tačiau technologijos yra pasyvios, nes jomis perduodamos ir naudingos, ir žalingos žinutės. Net pažangios technologijos, pavyzdžiui, dirbtinis intelektas ir autonominės sistemos, neturi polinkio generuoti dezinformaciją. Arba bent jau ne tol, kol žmogus neužprogramuoja šališkumo. Žmogus, kaip ir gatvių ženklus ar knygas, turi įdėti prasmingus pranešimus į šiuos negyvus objektus, kurie neturi jokios paskirties. Net ir tada jokia žala neatsiranda, kol žmogus neinterpretuoja pranešimo ir nesiima veiksmų, kurie sukelia žalą.

Šiuolaikiniame kare pranešimai yra ginklai, o ne ginklai, kulkos ar technologijos. Žinutės ginklo pavyzdys: "Pasiskiepykite COVID-19 vakcina, kad apsaugotumėte močiutę ir išgelbėtumėte žmoniją". Žalingų pranešimų tipų pavyzdžiai yra dezinformacija, klaidinimas, gąsdinimas ir kt. Žinučių sukeliama asmeninė žala yra klaidingas suvokimas, nežinojimas, sumišimas, baimė, depresija, kitos žalingos emocijos, psichozė ir kitos psichologinės ligos. Galima socialinė žala - tai siaubingos socialinės katastrofos, tokios kaip pilietinis karas, karai tarp tautų, ekonominis žlugimas, genocidas, žmonijos civilizacijos žlugimas ir daugelis kitų.

Vikipedijos apibrėžime 5GW priskiriama socialinei inžinerijai. Tačiau socialinė inžinerija gali padėti arba pakenkti žmonėms. Socialinis karas yra geresnis pavadinimas socialinei veiklai šiuolaikiniame kare apibūdinti. Šį terminą vartosiu likusioje šio straipsnio dalyje. Ar Vikipedijos apibrėžtyje yra kitų klaidų?

Kas daro šiuolaikinį karą šiuolaikišką?

Pagrindiniai karo principai ir metodai niekada nesikeitė. Senovės žmonės naudojo daugelį tų pačių taktikų ir strategijų. Jie taip pat naudojo kelių kartų karybą kartu, kuri dabar vadinama hibridiniu karu. Pasikeitė tik priemonės ir (arba) technologijos. Vadinamieji šiuolaikiniai karo metodai yra nauji tik todėl, kad jie buvo pamiršti, o paskui iš naujo atrasti.

Kita Vikipedijos apibrėžimo problema yra ta, kad trūksta kai kurių ginklų. Svarbus pavyzdys - žmonių telepatinių gebėjimų naudojimas kaip ginklų. Telepatija kaip ginklas buvo naudojama šimtmečius. Karinės agentūros ir slaptos organizacijos visame pasaulyje dešimtmečius tyrinėjo ir kūrė veiksmingus telepatinius ginklus. Tačiau visuomenei prieinama nedaug informacijos.

Svarbiausias skirtumas tarp praeities ir dabartinio karo yra tas, kad vyriausybės ir slaptos organizacijos turi milžiniškus išteklius, kad galėtų tyrinėti, tobulinti ir dokumentuoti karo metodus iki smulkmenų. Šiuolaikinis karas dabar yra mokslas. Kaip mokslas jis yra nepriekaištingas, veiksmingas ir mirtinas. Ir šios žinios slepiamos, todėl piliečiai lengvai tampa aukomis. Štai kodėl jums reikia išmokti karo paslapčių. Tiesą sakant, jums reikia viešosios bibliotekos, pilnos knygų apie šiuolaikinį karą. Bet kol kas pradėkime nuo toliau pateiktos įžangos į socialinį karą.

Socialinis karas šiuo metu yra galingiausias

Kadangi pasaulinė komunikacija tokia veiksminga, galima bendrauti su milijardais žmonių ir sutelkti juos į nesustabdomą jėgą. Dėl to socialinis karas yra galingesnis už kitų rūšių karą.

Tačiau norint organizuoti milijardus žmonių, reikia laikytis tam tikrų reikalavimų. Toliau pateikiamas trumpas strategijų sąrašas. Atkreipkite dėmesį, kad pranešimai yra ginklai, o strategijos - karinės programos, skirtos perorganizuoti žmones į jūsų armiją.

  • Užimkite aukštesnę etinę ir moralinę poziciją, kad galėtumėte įtikinti žmones prisijungti prie jūsų armijos.
  • Atgaukite žmones, kurie visą gyvenimą buvo paklusnūs vergai ir paniškai bijo minties apie laisvę.
  • Atgaukite žmones, kurie mano, kad kitų žmonių aukojimas yra būtinas jų išlikimui.
  • Atgaukite žmones, kurie mano, kad sumažinti žmonių skaičių yra geriausia planetai.
  • Išmokite organizuoti dideles žmonių grupes priešiškoje aplinkoje.
  • Gebėti šviesti žmones įvairiais klausimais.

Akivaizdu, kad šiomis temomis galima užpildyti biblioteką. Tai tik trumpa informacija apie tai, ką galite padaryti reaguodami į išpuolius šiame šiuolaikiniame hibridiniame kare prieš žmoniją. Darbo yra daugybė.

Jūsų misija, jei nuspręsite ją priimti, - prisidėti prie viešosios bibliotekos, kurioje kaupiamos žinios apie šiuolaikinį hibridinį karą. Būsite nereikalingas specialusis agentas, dirbsiantis savarankiškai viešajame teatre ir neturėsiantis jokios pagalbos, išskyrus viešus ryšių kanalus. Tačiau jei suprasite šiuolaikinį karą, užauginsite didelę ir galingą kariuomenę.