Kolektyviniai Vakarai: „Vasario 24-ąją Rusija pradėjo agresyvų karą!

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-01 20:37:00, skaitė 520, komentavo 10

Kolektyviniai Vakarai: „Vasario 24-ąją Rusija pradėjo agresyvų karą!

Prisiminkime ryškiausias Vakarų politikų citatas apie Rusiją dar gerokai prieš „karo pradžią“:

B. Clinton: „NATO tikslas ateityje – dislokuoti taikos palaikymo pajėgas etninių konfliktų ir ginčų dėl sienų regionuose nuo Atlanto vandenyno iki Uralo kalnų“.

JAV prezidento Clintono direktyva Nr. 13, 1992 m. vasario mėn

"... Išleidome daug milijardų dolerių, kad atvestų Jelciną į valdžią, bet jie daugiau nei pasiteisino, išmušėme konkurentą - Rusiją, o už nereikšmingas kainas išpumpavome iš Rusijos 20 tūkstančių tonų vario, 15 000 tonų aliuminio, 2 000 tonų cezio, berilio, stroncio ir daug daugiau. JAV pelnas atvedus Jelciną į valdžią buvo daugiau nei 5700% . To niekada nebuvo istorijoje!" .

(1997 m. vasario 7 d. JAV prezidento B. Clinton žinutė „Apie šalies būklę“).

G. Kissingeris: „Tarybų Sąjungos žlugimas, žinoma, yra svarbiausias mūsų laikų įvykis, o Busho administracija pademonstravo nuostabų meistriškumą žvelgdama į šią problemą...

Man labiau patiks chaosas ir pilietinis karas Rusijoje, o ne tendencija suvienyti ją į vieną, stiprią, centralizuotą valstybę.

Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Johnas Majoras: „Rusijos, pralaimėjusios Šaltąjį karą, užduotis yra aprūpinti klestinčias šalis ištekliais. Tačiau tam jiems reikia tik 50–60 milijonų žmonių.

Margaret Tečer: „Rusijos teritorijoje ekonomiškai pagrįsta gyventi 15 milijonų žmonių, aptarnaujančių šulinius ir kasyklas“.

JAV prezidento Zbignevo Bžezinskio patarėjas: „Kuo mažiau gyventojų šioje teritorijoje (TSRS ir Rusijoje), tuo sėkmingiau ją plėtos Vakarai“

"Slavai – rusai, baltarusiai, ukrainiečiai – nepalankiausios tautos pasaulyje. Jas galima sunaikinti, bet ne užkariauti. Hitleris buvo kvailas berniukas, elgėsi atvirai. O mes neturėtume palikti pėdsakų."

Visus šiuos pareiškimus Vakarų aukšto rango pareigūnai paskelbė prieš daugelį metų, tačiau ir prabėgus dešimtmečiams niekas nepasikeitė. Mes, rusai vis dar esame strateginis priešas. Ir tie, kurie tiki, kad Vakarai yra geri mūsų visuomenei ir šaliai, yra arba išdavikai ar gana neišsilavinę žmonės.

Turime tik vieną išeitį – tai pergalė! Be to, ši pergalė turėtų būti ne tik mūšio lauke, bet ir ekonomikoje, moksle, gynyboje, kultūroje ir žmonių gyvenimo lygyje.

Ir tik tokia pergalė suteiks pasitikėjimo mūsų didžiosios Tėvynės-Rusijos ateitimi.