Praradę žiniasklaidos kontrolę, WEF ir kiti dalyviai supanikavo ir paskubino įvykius

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://wentworthreport.com/20... 2022-09-01 09:32:00, skaitė 514, komentavo 7

Praradę žiniasklaidos kontrolę, WEF ir kiti dalyviai supanikavo ir paskubino įvykius

Ateityje gyvensime aukštųjų technologijų stebėjimo valstybėje, kur kiekvieną mūsų judesį, žodį ir net mintį stebės implantuotos mikroschemos, perduodančios mūsų duomenis į planetos tinklą, kurį sudarys gausybė į tinklą sujungtų dronų, jutiklių ir palydovų, nuo kurių niekas nebus nematomas. Mūsų miestai bus antiseptinės daugiatautės utopijos...

Gyventojai bus androgeniški veganai ir vabzdžiaėdžiai, o jų psichologija bus kruopščiai kuruojama pagal moksliškai sukurtas mokymo programas, socialinio kredito ir kognityvinio skatinimo sistemas bei psichofarmakogenetines terapijas, kurios visos bus suderintos taip, kad pašalintų visus antisocialinių bruožų, tokių kaip tautiškumas, vyriškumas, seksualinis pavydas ar savanaudiškas noras turėti daiktus, pėdsakus.

Žemės ūkis taps praeities dalyku, nes sojos, augmenijos ir vabzdžių baltymai, kuriais bus maitinami postžmonės, bus gaminami žemės ūkio bokštuose, kuriems veikti nereikės nei dirvožemio, nei lietaus vandens.

Satan Klaus su debilu mentu

Tokią viziją iš esmės propaguoja Pasaulio ekonomikos forumas ir jo bendraminčiai.

Tai neįvyks.

Parazitų klasė visą gyvenimą mus vedė į tokią ateitį... ir visada ją pristatė kaip neišvengiamą. Pagrindinė žinia yra Borgo žinia: priešintis beprasmiška. Nesvarbu, ar ši ateitis jums patinka, ar ne: šį klausimą nusprendė turtingi ir galingi Žemės valdovai; ji įvyks bet kuriuo atveju; jūsų nuomonė šiuo klausimu neturi jokios reikšmės. Pastaruosius kelerius metus jie ėmėsi itin aktyvių veiksmų. Trumpuoju laikotarpiu jų galia sparčiai augo, tačiau, atsisakius laipsniško požiūrio, labai didelė dalis žmonių buvo sukrėsta ir pirmą kartą suvokė šį pasaulinį projektą.

"Jūs nieko neturėsite ir būsite laimingi" buvo pirmasis kūdikio raudonasis piliules daugeliui žmonių, ir jų skonis jiems nė kiek nepatiko. Dabar WEFiečiai yra demaskuoti, ir kelio atgal jiems nebėra.

Globalistų planas rėmėsi žiniasklaidos kontrole. Lygiai taip pat, kaip spausdinimo spaustuvė sugriovė Bažnyčios informacijos monopolį (anksčiau ji buvo teikiama tik iš sakyklos), internetas sugriovė mūsų būsimųjų neofuedalinių šeimininkų informacijos monopolį:

Pagrindiniai šio plano bruožai siekia ankstesnį žiniasklaidos amžių: bendravimo "vienas su daugeliu" laikotarpį, kai tas, kas valdė spaudą, radijo stotis ir televizijos tinklus, kontroliavo gyventojų protus.

Tai nereiškia, kad jie nežinojo kai kurių kompiuterių tinklų galimybių. ... Jiems jau pavyko įgyvendinti nemažai ankstyvųjų savo technologinio kalėjimo tinklo etapų. Socialinių kreditų sistemos, vaxx pasai, algoritminis psichologinis manipuliavimas per tikslines reklamas ir pasiūlymus, paremtus duomenų gavyba, judėjimo sekimas ir kalbos stebėjimas per mobiliuosius telefonus - visa tai tapo mūsų pasaulio dalimi.

Tačiau.

Galiausiai gyventojų nukreipti į jų suplanuotą ateitį negalima prievarta. Jų yra per mažai, o mūsų - per daug. Jiems reikia, kad gyventojai sutiktų, jog ši ateitis yra gera ateitis (kad jie jos siektų), o jei ne tokia, tai neišvengiama ateitis (kad jai nesipriešintų). Tam reikia, kad nebūtų leidžiama kritikuoti šios vizijos ir kartu nebūtų pateikiamos jokios alternatyvos. Tam reikia puikiai kontroliuoti žiniasklaidos organus, kuriais formuojamas suvokimas.

Štai kur jie suklupo. Jie kūrė savo planus amžiuje, kai visiška centralizuotos žiniasklaidos kontrolė buvo įmanoma ir netgi įprasta... [Tačiau] gebėjimas gaminti sutikimą ėmė nykti, kai spaudos balsus užgožė interneto avilio proto kakofonija. ... Brexit. Trumpas. Putinas. Orbanas. Salvini. Bolsonaro. Populistiniai politiniai sukilimai visoje Europoje.

Taip, dauguma jų buvo nuversti arba kitaip paversti neveiksmingais. Tai kainavo WEF'ams politinio kapitalo, laiko ir dėmesio. Tačiau svarbiausia yra tai, kad jie įvyko susidūrus su suderintu pasipriešinimu. Prieš kiekvieną iš jų buvo panaudota visa melo mašinos galia, ir visais atvejais ji nesuveikė, o tinklas nugalėjo. Paaiškėjo, kad pasipriešinimas yra vaisingas. Jų gebėjimas formuoti nuomonę buvo sumenkintas beveik iki nenaudingumo.

Pavyzdys:

mRNA transfekcijos yra bene labiausiai pastebimos. Jiems buvo skirta daug dėmesio. Jie panaudojo visas įmanomas socialinės manipuliacijos, propagandos, kyšių ir ekonominės prievartos priemones. Ir, be abejo, iš pradžių jų buvo labai daug... iš pradžių. Stimuliatorių įsisavinimas buvo prislopintas. Vaikystės injekcijos, apie kurių patvirtinimą su pasigėrėjimu skelbė spauda, buvo tiesiog ignoruojamos. Tuo tarpu nuo pat pradžių egzistavo tvirtas gyventojų branduolys, kuris buvo visiškai atsparus propagandai, kuris atsisakė skiepų bet kokiomis aplinkybėmis ir dėl pasekmių... ir laikui bėgant šis branduolys tik didėjo. Jie vis dar bando šen bei ten primesti šūvius, bet vektorius ne jų naudai.

Jūs skaitote šią svetainę

  • Jie nebeturi išskirtinės prieigos prie gyventojų akių obuolių, bet turi konkuruoti su daugybe mažų, nepriklausomų turinio gamintojų, dirbančių įvairiose žiniasklaidos priemonėse.
  • Antra, jų pranešimai... beveik iš karto virsta memuarais, kuriuos kuria judri ir atvira tinklinės žmonijos žiniasklaidos ekologija. Kiekvieną kartą, kai jie ką nors pasako, internetas gerai pasijuokia jų sąskaita. Kiekvieną kartą, kai jie iškelia naują mintį, ją beveik akimirksniu pasisavina memuarų ekosistema, o mutavusią jos versiją panaudoja prieš juos.
  • Jie neturi jokios realios gynybos nuo to. Viskas, ką jie sako, grindžiama melu, o memuarinis turinys miršta ant vynmedžio, jei jis nėra tiesos projekcija. Kai jie bando pasisavinti memus, tai virsta krizenimu, o krizenimas nesugeba plisti...

Vienintelis jų atsakymas - cenzūra:

Vienintelė naudinga jų taktika - cenzūra. Tai daug išteklių reikalaujantis žaidimas, kurio metu cenzoriai patiria didesnes išlaidas nei cenzūruojamieji. Trumpuoju laikotarpiu kontroliuojamose socialinės žiniasklaidos platformose galima nutildyti nepatogius balsus. Ilgainiui kuriamos cenzūrai atsparios platformos, kurių nekontroliuoja globalistai, o turinio kūrėjai migruoja į jas. Galiausiai Streisand efektas užtikrina, kad viskas, kas cenzūruojama, iš karto sulaukia dėmesio.

Strateginė iniciatyva neseniai pasikeitė:

Atrodo, kad per pastaruosius kelerius metus pasikeitė ir pati režimo žiniasklaida. Dar visai neseniai "alternatyvioji" žiniasklaida didžiąją savo laiko dalį skirdavo "pagrindinės" žiniasklaidos siūlomiems naratyvams ginčyti, analizuoti ir priešpriešinti. Dabar dažniausiai "pagrindinė" žiniasklaida turi skirti laiko bandymams atremti "alternatyviosios" žiniasklaidos naratyvus. Korporacinė spauda prarado išskirtinę naujienų ciklo kontrolę. Ji nebėra "pagrindinė" jokia prasminga prasme.

Taigi jie ėmėsi nesėkmių:

Egzistuoja pagrįsta tikimybė, kad per pastaruosius kelerius metus paspartėjusi globalistų programa yra desperatiška reakcija į šią situaciją. Milijardieriai gerontokratai, kurie kelis dešimtmečius kantriai vykdė savo planą, vieną dieną atsibudo dešimtojo dešimtmečio viduryje ir pavėluotai pastebėjo, kad jų socialinės kontrolės technologijos tirpsta jų akyse dėl nenumatytos interneto galios veikti kaip universalus ideologinis tirpiklis.

Galima manyti, kad neįtikėtina, jog tokie įtakingi ir, tikėtina, protingi žmonės nepastebėtų dinamikos, kuri skaitmeniniams čiabuviams atrodo akivaizdi... Tačiau jie nėra skaitmeniniai čiabuviai, o tokie žodžiai, kaip "boomertech", egzistuoja ne veltui. Ar kada nors stebėjote, kaip jūsų močiutė bando patikrinti savo el. paštą? Kodėl manote, kad Džordžas Sorošas yra daug geresnis?

Planai, kuriuos jie tikėjosi dar pusę šimtmečio ramiai įgyvendinti po truputį nepastebimai, staiga tapo pavojingi praradus gebėjimą formuoti protus. Todėl jie supanikavo. Darbotvarkė 2050 tapo Darbotvarke 2030. Jie turi viską skubiai įgyvendinti, įgyvendinti dabar, nes kitaip jiems pizdiec. Štai kur mes, kaip rūšis, esame. Globalistai pasiekė savo galios zenitą. Pasaulio ir žmonijos likimo kontrolė yra tiesiog... beveik... jų rankose. Jie taip arti, kad beveik jau jaučia jos skonį. Ir kasdien jie mato, kaip persikai ant tos šakos vis labiau tolsta nuo jų.

Galbūt mes vis dėlto atgausime Vakarų civilizaciją, modernybę ir tikrąją demokratiją iš globalistų WEF.