Įspėjamasis signalas: Vakcinos normalizavimas melu

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-08-16 01:31:00, skaitė 742, komentavo 12

Įspėjamasis signalas: Vakcinos normalizavimas melu

CDC ir FDA žaidžia "duomenų slėpimo" žaidimą ir ruošia begalę mRNA vakcinų.

Šį savaitgalį kalbėdamas Silicio slėnio "Liberty Forum of Silicon Valley" konferencijoje sulaukiau klausimo apie gripo / Kovid-19 mRNA vakcinos kūrimo eigą. Atlikus greitą paiešką klinikinių tyrimų svetainėje clinicaltrials.gov (tai vyriausybinė svetainė, kurioje registruojami klinikiniai tyrimai), buvo rastas šis kombinuotas gripo ir (arba) KVID-19 klinikinis tyrimas, į kurį šiuo metu renkama informacija:

mRNA-1073 (COVID-19/ gripo) vakcinos saugumo, reaktogeniškumo ir imunogeniškumo tyrimas 18-75 metų suaugusiems žmonėms

Tai yra 1 ir 2 fazių kombinuotas atsitiktinių imčių klinikinis tyrimas, į kurį numatoma įtraukti 1050 dalyvių.

Šiandien vienas skaitytojas atsiuntė man nuorodą į toliau pateiktą straipsnį, kuriame aiškiai matyti, kad šių kombinuotų vakcinų ikiklinikinis etapas jau baigtas ir FDA jį PATVIRTINO. Netrukus prasidės registracija į klinikinius tyrimus.
Netrukus prasidės "visiškai naujų" mRNA gripo vakcinų klinikiniai tyrimai. Ar jos veiks geriau?

COVID-19 "pasiuntinių" RNR arba mRNA vakcinų pagrindu sukurtos naujos gripo vakcinos galėtų geriau apsaugoti žmones nuo kelių tipų gripo. Pirmiausia bus bandomi vyresnio amžiaus žmonės.

 

  • Bendrovė "Moderna" sukūrė naują vakciną, kuria siekiama užtikrinti kombinuotą apsaugą nuo gripo ir COVID-19, įskaitant naujausius COVID-19 variantus.
  • (klinikinio tyrimo vadovas) tikisi, kad vasaros pabaigoje arba rudens pradžioje bus pradėta bandyti "Moderna" kombinuota gripo ir COVID-19 vakcina.

Kolorado valstijoje (UC Health) jau atliekamas klinikinis "mRNA vakcinos nuo gripo" klinikinis tyrimas, į kurį jau vyksta registracija, o į šį tyrimą netrukus bus pradėta registruotis. Ką tai reiškia?

  • Tai reiškia, kad šioms mRNA kombinuotosioms vakcinoms vėl suteikiamas "vakcinos", o ne genų terapijos produkto statusas. Priešingu atveju ikiklinikinis kūrimas būtų užtrukęs daug, daug ilgiau.
  • Kad pseudouridino naudojimui vėl buvo uždegta žalia šviesa, neatliekant papildomų ikiklinikinių saugumo tyrimų. Tai, kad prieš pradedant šiuos bandymus nebuvo įvertinta, kiek laiko mRNA, patekusi į organizmą, toliau gamina baltymą ir koks baltymo kiekis išsiskiria per tam tikrą laiką, nebuvo įvertinta gyvūnų organizme. Tai šokiruoja.
  • Atrodo, kad FDA taip pat nereikalavo atlikti daugiau nano lipidų dalelių saugumo, toksiškumo reprodukcijai ir biologinio pasiskirstymo bandymų su gyvūno modeliu. Tokia prielaida vėlgi grindžiama trumpais šių produktų klinikinių tyrimų terminais.
  • Tai taip pat reiškia, kad nebuvo atlikta papildomų ikiklinikinių tyrimų, susijusių su smailiojo baltymo kaip toksino derinio gripo ir Kovid-19 mRNA vakcinos kandidate.

Turėdamas šią tiesos bombą, ėmiausi aiškintis, kokie klinikiniai tyrimai šiuo metu yra atliekami.

Kelios paprastos paieškos ClinicalTrials.gov svetainėje atskleidė, kad šiuo metu vyksta arba netrukus prasidės daug naujų tyrimų. Iš tikrųjų, atlikus paprastą paiešką pagal žodį "mRNA vakcina", buvo rasti 98 klinikiniai tyrimai, į kuriuos dar nevyksta atranka ir į kuriuos šiuo metu vyksta atranka. Iš tų, į kuriuos šiuo metu vyksta registracija, klinikinių tyrimų svetainėje clinicaltrials.gov buvo pateikta tokia šių tyrimų rezultatų lentelė.

Kas yra šie klinikiniai tyrimai? Vyriausybės interneto svetainėje pateikiamas 81 klinikinių tyrimų sąrašas, kuriame pagal paieškos žodį "mRNA vakcinos" pateikiamas aktyvaus dalyvių priėmimo sąrašas.

Tarp jų yra klinikiniai tyrimai dėl COVID-19, gripo (atskirai ir kartu su COVID-19 mRNA vakcinomis), ŽIV, leukemijos, RSV, pneumokokinės, EBV, ŽPV, CMV, Zika, metapneumoviruso ir žmogaus paragripo infekcijos. Šie klinikiniai tyrimai taip pat apima pažeidžiamų gyventojų grupių ir vaikų saugumo tyrimus.

Kadangi šie klinikiniai tyrimai jau pradėti, tai reiškia, kad jie jau praėjo ikiklinikinius bandymus. Manau, galime daryti prielaidą, kad daugelis "įprastų" reikalavimų, keliamų ikiklinikiniams vakcinos ar genų terapijos produkto bandymams, buvo apeiti, nes pacientai buvo įtraukti greičiau. Tai reiškia, kad greičiausiai nebuvo įvertintos problemos, susijusios su pseudouridinu, kuris sukelia imunosupresiją, problemos, susijusios su šia sintetine mRNA, kuri organizme lengvai nesuyra ir toliau gamina baltymus ilgesnį laiką, pseudouridino pasikartojimo mRNA grandinėse poveikis, kuris gali turėti didelį poveikį ląstelių metabolizmui ir savybėms. Be to, pseudouridino naudojimas kaip imuno-moduliatoriaus nebuvo nagrinėjamas. Tada kyla problemų dėl nano lipidų dalelių pasiskirstymo ir susijusio toksiškumo, įskaitant reprodukcinį saugumą ir perėjimą per kraujo ir smegenų barjerą. Be to, tai yra genų terapijos procedūros, o ne tradicinės baltyminės ar polisacharidinės vakcinos. Be to, naujųjų COVID-19 kombinuotųjų produktų atveju spyglio baltymas gaminamas iš mRNA - tai reiškia, kad šio baltymo toksiškumas vis dar nebuvo įvertintas ikiklinikiniais tyrimais!

Kadangi iš "Pfizer" duomenų paketo žinome, kad, išduodant ESA leidimą, šių vakcinų saugos problemos buvo užglaistytos ir kad šios problemos turėjo būti raudona vėliava atliekant kitus mRNA vakcinų klinikinius tyrimus, sunku patikėti, kad šios problemos buvo sprendžiamos. Ypač atsižvelgiant į tai, kad daugelis esminių šių vakcinų problemų paaiškėjo visai neseniai, o nepageidaujamų reiškinių ir pavojų atskleidžiančių dokumentų vis daugėja. FDA šias vakcinas normalizavo, suteikdama leidimą naudoti skubos tvarka, kuris, atrodo, leido bent jau kai kuriems iš šių produktų sparčiai judėti į priekį.

 

ILGALAIKIS ŠIŲ VAKCINŲ SAUGUMAS NĖRA ŽINOMAS.

FDA akivaizdžiai neatlieka savo darbo, kad apsaugotų Amerikos žmones nuo to, kas gali būti itin nesaugi platformos technologija. Čia nereikia vardyti visų nepageidaujamų reiškinių ir mirčių, kurias sukėlė COVID-19 vakcinos. Visi žinome, kad mRNA COVID vakcinos sukelia daug nepageidaujamų reiškinių ir mirčių. Kaip FDA gali į tai žiūrėti pro pirštus? Kaip jie gali nežinoti?

Be to, perskaičius išvardytus klinikinius tyrimus paaiškėja, kad ilgalaikiai saugumo tyrimai neatliekami. 1 ir 2 fazių klinikiniai tyrimai sutrumpinami. Gripo ir COVID-19 kombinuotų produktų atveju FDA tikriausiai tai vykdo pagal EAU. Daugelio šių klinikinių tyrimų saugos galutiniai rodikliai skaičiuojami mėnesiais, o ne metais.

Galime tik spėlioti, tačiau skaidrumo trūkumas ir piktnaudžiavimas yra akivaizdus.

Jei negyvenote po uola, dabar žinote, kad yra socialinės žiniasklaidos pranešimų ir straipsnių, kad CDC pagaliau pripažino, kad mRNA vakcinose mRNA nepalieka kūno ilgesnį (nežinomą) laiką. Iš tikrųjų tai ne visai tikslus teiginys. Istorija:

Žinome, kad šių vakcinų "mRNA", kurioje yra sintetinio nukleotido pseudouridino, limfmazgiuose gali išlikti mažiausiai 60 dienų po injekcijos.  Tai nėra natūralu ir tai nėra tikroji mRNA.  Šios molekulės turi genetinių elementų, panašių į natūralios mRNA elementus, tačiau jos akivaizdžiai daug atsparesnės fermentams, kurie paprastai ardo natūralią mRNA, atrodo, kad gali ilgą laiką gaminti didelį kiekį baltymų ir, atrodo, išvengia įprastų imunologinių mechanizmų, skirtų pašalinti ląsteles, gaminančias svetimus baltymus, kurie paprastai organizme nepastebimi. Apie tai rašiau 2022 m. vasario ir kovo mėnesiais, remdamasis 2022 m. sausio mėn. žurnale "Cell" paskelbtu straipsniu.

CDC vis dar atsisako pripažinti šį faktą. Tiesą sakant, atgalinė mašina rodo, kad CDC tai rašė savo interneto svetainėje.

Dabar CDC puslapyje "Understanding mRNA COVID-19 Vaccines" (liet: "Kiek laiko organizme išlieka mRNA ir spygliuotieji baltymai?". Tai nuoroda į puslapį, kurį paskelbė Nebraska Med. Tame puslapyje teigiama:

Ląstelės pagamina smailiojo baltymo kopijas, o mRNA greitai (per kelias dienas) suyra. Ląstelė suskaido mRNA į mažus nekenksmingus gabalėlius. mRNA yra labai trapi; tai viena iš priežasčių, kodėl mRNA vakcinos turi būti taip kruopščiai saugomos labai žemoje temperatūroje.

Yra teigiančių, kad CDC pakeitė savo požiūrį į šią temą arba bent jau pašalino ją iš savo svetainės. Iš tikrųjų taip nėra. Jie vis dar tvirtina, kad mRNA greitai suyra, kad mRNA toliau negamina baltymų. Tačiau, užuot tai nurodę savo interneto svetainėje - o su tuo susijusi atsakomybė, kad šis teiginys yra melas, jie šią netiesą perdavė dideliam ligoninių ir gydytojų tinklui "Nebraska Med". Manau, CDC geriau nesileisti pagaunamam į dar vieną melą.

Atėjo laikas CDC pasamdyti tikrus mokslininkus. Moksliniai įrodymai buvo pateikti 2022 m. sausio mėn. Limfmazgiuose mRNA išlieka limfmazgiuose ir gamina baltymą 60+ dienų.

Būkime atviri, reikia nacionalinio atsiprašymo tiems mokslininkams ir gydytojams, kurie visuomenei teikė naujausią, moksliškai teisingą informaciją. CDC, FDA, NIAID ir NIH neatliko savo darbo. Jie slėpė duomenis, melavo, nutylėjo mokslinius faktus. Mes tai žinome, ir net "New York Times" apie tai paskelbė 2022 m. vasario mėn.

CDC ir FDA turi būti sutramdytos.