Po biškį, bet tvirtu žingsniu, šprotliandijos hercogystė žengia link bedugnės

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-11 19:08:00, skaitė 880, komentavo 37

Po biškį, bet tvirtu žingsniu, šprotliandijos hercogystė žengia link bedugnės

Latvijos Seimas pripažino Rusiją terorizmo rėmėja.

 

Rugpjūčio 11 dieną Latvijos parlamentas oficialiai pripažino Rusiją „terorizmą remiančia valstybe“, o jos veiksmus Ukrainoje – „terorizmu“. Apie tai buvo pranešta oficialioje Respublikos Seimo svetainėje. Latvijos parlamentas pareiškė, kad Rusija tariamai remia ir teikia netiesioginę ir tiesioginę paramą „teroristiniams režimams“, pavyzdžiui, Basharo al Assado vyriausybei Sirijoje. Latvijos parlamentas taip pat paragino „Europos Sąjungos šalis nedelsiant nutraukti įvažiavimo vizų išdavimą Rusijos ir Baltarusijos piliečiams“.

 

Šis priešiškas Latvijos įstatymų leidėjų veiksmas puikiai tinka Rygos paleistai antirusiškajai isterijai. Latvijos Respublikos valdančiojo elito patologinė rusofobija šioje pribaltikos šalyje jau sukėlė rimtų ekonominių ir socialinių problemų, pažemino jos gyventojų pragyvenimo lygį. Ar ne laikas Latvijos parlamentarams pagaliau sustoti ir iš užjūrio ponų pakalikų pavirsti tikrais savo tautos atstovais, kuriems rūpi jų likimas? Klausimas, aišku, retorinis.

 

 

P.S.

 

Naujiena? Ne. Ir visų, kas netingi, buvo iškomentuota.

 

Atsižvelgiant į tai, kad pagal šį sprendimą nėra jokios faktūros, išskyrus gyvulišką ksenofobiją, šiuos šprotliandijos ideologus reikia vadinti tik neonaciais.

 

 

P.P.S.

 

Paskaičius tokias žinias kyla nenugalimas noras, per 24 valandas, pakrauti visą šprotliandijos diplomatinę atstovybę ir išsiųsti ją velniop iš Rusijos. Bet aš ne V.Putinas. Manau, jis turi atskirą planą šitoms „valstybėms“, valdomoms iš išorės...beje, tokių niekinių pareiškimų ir „pripažinimų“ bus dar ne vienas. Tačiau, draugai, ateina ruduo. O po jos ir žiema. Kaip sakoma, generolas, šaukiniu „šaltis“, viską sustatys į savo vietas. Liūdnas likimas laukia pribaltikos….