Danija draudžia skiepyti jaunesnius nei 18 metų jaunuolius

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://thecountersignal.com/d... 2022-08-11 04:59:00, skaitė 354, komentavo 1

Danija draudžia skiepyti jaunesnius nei 18 metų jaunuolius

Norintieji pirmą kartą pasiskiepyti po liepos 1 d. nebegalės pasiskiepyti antrą kartą, o po rugsėjo 1 d. niekas iš šios amžiaus grupės asmenų, išskyrus tuos, kurie laikomi didelės rizikos asmenimis ir turi gydytojo pažymą, negalės pasiskiepyti antrą kartą. "Vaikai ir paaugliai tik labai retai sunkiai suserga COVID-19 su omikrono variantu. Todėl nuo 2022 m. liepos 1 d. vaikams ir paaugliams iki 18 metų amžiaus nebebus galima atlikti 1-osios [injekcijos], o nuo 2022 m. rugsėjo 1 d. nebebus galima atlikti 2-osios [injekcijos]", - rašoma vyriausybės pranešime. [versta iš danų kalbos] 

Nors daugeliui tikriausiai palengvėjo, nes tai reiškia, kad į mokyklas nebegrįš skiepų privalomumas, nedaugelis pasekė Danijos pavyzdžiu, o jei mokslas yra visuotinis, keista, kodėl to nepadarė. Pavyzdžiui, nepaisant šio Danijos sprendimo, Kanadoje kūdikiams dabar galima skirti tris Moderna Covid vakcinos ciklus, nors COVID nekelia kūdikiams didesnės grėsmės nei gripas, o Health Canada pripažįsta, kad jiems trūksta ilgalaikio saugumo duomenų.

Be to, įvairios sveikatos priežiūros institucijos neseniai atkreipė dėmesį į COVID vakcinų keliamą nepageidaujamo poveikio riziką. 

Vokietijos sveikatos apsaugos ministerija neseniai tviteryje paskelbė, kad yra 1 iš 5000 tikimybė, jog žmonės nuo šių vakcinų gaus "rimtą nepageidaujamą poveikį".

Tai įvyko praėjus vos kelioms dienoms po to, kai Ontarijo CMHO atsisakė pasakyti, kad sveiki žmonės "turėtų" pasiskiepyti, jo žodžiais tariant, "gydomąja" vakcina, nes miokardito rizika yra 1 iš 5000.

Nors atrodo, kad vis daugiau valdžios institucijų įspėja apie vakcinų keliamą riziką, kuri, Danijos duomenimis, yra didesnė nei COVID rizika jauniems ir sveikiems žmonėms, nedaugelis šalių nori tiesiai pasakyti, kad rizika yra didesnė už naudą.